Ominaisuudet

Vahva pedagoginen osaaminen

e-Opin kirjailijatiimiin lukeutuu runsaasti hyvin kokeneita oppikirjailijoita. Kaikkien kirjojemme taustalla on yli 150 opettajaa ja tutkijaa.

Yhteisöllisyys

e-Opin oppimateriaaleissa koko luokka on läsnä samassa digitaalisessa kirjassa. Näet oppilaiden vastauksia ja oppilaat näkevät toistensa palautuksia esimerkiksi ryhmätehtävissä.

Muokattavuus

Opettaja voi lisätä kirjaan omaa sisältöä, kuten tekstiä, linkkejä, kuvia, videoita, ääntä, tehtäviä ja dokumentteja. Esimerkiksi ryhmämuistiossa oppilaat tuottavat tekstiä ja linkkejä digikirjan sisälle. Palautuskansioihin oppilaat voivat tuoda vaikka videoitaan, kuviaan, äänitallenteita tai dokumentteja.

Vuorovaikutteisuus

Digitaalisessa kirjassa sisältö herää eloon ja käänteinen oppiminen helpottuu vuorovaikutteisen mediasisällön kautta. Oppilas navigoi kirjassa videoihin, äänisisältöihin ja ulkoisiin linkkeihin haluamassaan tahdissa. Oppilas saa myös tehtävissä onnistumisestaan välitöntä palautetta.

Teksti- ja tehtäväkirja yhdessä

e-Opin digikirjoissa yhdistyy perinteisen kirjan tekstikirja ja tehtäväkirja samaan vuorovaikutteiseen, mediarikkaaseen ja tehtävistä palautetta antavaan teokseen.

Toimii selaimessa kaikilla laitteilla

e-Opin digikirjat sijaitsevat aina Peda.netissä, jonne pääset verkkoselaimella. Voit upottaa kirjan linkin haluamaasi alustaan. Käyttö ei edellytä Peda.net-sopimusta.

Elinikäinen oppiminen

Kaikki e-Opin digikirjat jäävät maksullisen opetuskäytön päätyttyä oppilaalle Peda.netin OmaTilaan, jolloin niihin on helppo palata opintojen aikana tai niiden jälkeen. Opettajan on huolehdittava alkuperäisen kirjan arkistoinnista ja oppilaiden kirjan asianmukaisesta linkityksestä OmaTilaan.