Bitti 1: LibreOffice-harjoituskirja 4,90€ (ovh 13,50€)

LibreOffice on lukiolaisten käyttöön soveltuva toimisto-ohjelma, jolla sujuu tekstinkäsittely, taulukkolaskenta, diaesityksen tekeminen, matemaattiset kaavat, diagrammit ja muu piirtäminen. Materiaali antaa hyvän pohjan tietokonepohjaiselle ongelmanratkaisulle – taidolle, jota tarvitaan nykyajan ja tulevaisuuden tietoyhteiskunnassa.

Oppimateriaali muodostaa yhtenäisen loogisesti etenevän kokonaisuuden ja sitä voi hyödyntää mm. maantieteen, biologian, kemian, fysiikan, matematiikan, terveystiedon, yhteiskuntaopin ja historian tietotekniikkaa vaativissa tehtävänannoissa ja mallintamisessa. Lisenssin kesto on neljä vuotta, joten jo lukion alussa hankittua teosta voi hyödyntää vielä ylioppilaskokeeseen kerratessa.

Lukio voi maksaa teokset tai opiskelijat ostaa ne itse, kun lukio ottaa kirjan käyttöönsä. Kampanjahinta 4,90€ + alv /opiskelija on voimassa 18.12.2020 saakka.

Lukion tietotekniikan Bitti-sarjaan kuuluvat myös teokset Bitti 2: Inkscape-harjoituskirja sekä Bitti 3: GIMP-harjoituskirja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *