Digioppimista sinun tarpeisiisi

e-Opin digikirjat edistyksellisine ominaisuuksineen taipuvat monenlaisten käyttäjien tarpeisiin peruskoulusta lukioon. Kirjat ovat helppokäyttöisiä ja kulkevat aina mukana netissä päätelaiteriippumattomasti. Automaattisesti tarkistuvat tehtävät antavat välittömän palautteen onnistumisesta ja multimediarikas sisältö opettaa monipuolisella, havainnollisella tavalla.

Oppiminen on mielekästä ja motivoivaa, kun sitä tehdään esim. ympäristöoppi -sarjamme ainutlaatuisia työkortteja hyödyntämällä. Näillä oppilaat pääsevät tutkimaan itse fysiikan ja kemian ilmiötä niin luokassa laboratoriovälineiden avustuksella kuin kotona arkisen ympäristön esineitä hyödyntäen.

Tarjoamme oppilaiden käyttöön maksutta myös mainion Digivihkon, joka toimii oppilaan aktiivisena työskentelytilana. Digivihkossa oppilas pääsee hyödyntämään sähköisen ympäristön tuomia mahdollisuuksia, ja oppimisen välineenä toimivat vaikkapa kuvat ja videot vain mielikuvituksen ollessa rajana.

Oppimateriaalimme toimivat niin luokissa kuin itsenäisessä opiskelussa, ja esimerkiksi yo-kokeisiin kertaaminen tai kielitaidon vahvistaminen onnistuu laadukkaalla digikirjalla tehokkasti ja edullisesti.   

Tutustu oppimateriaaleihimme näytelukujen kautta.