e-Oppi mukana MAOL-päivillä 8.10.2022

Olemme mukana 8.10.2022 Espoossa järjestettävillä MAOL-päivillä. Tilaisuudessa on mahdollista tutustua e-Opin digikirjojen ohella myös uudenlaisiin Praktikalin fysiikan demomateriaaleihin, joita esitellään sekä omassa työpajassa että e-Opin ständillä.

Uutuus e-Opilta esitellään MAOL-päivillä

Fysiikan demomateriaalit ovat valmiiksi koostettuja käteviä paketteja ilmiöiden havainnollistamiseen ja kokeelliseen työskentelyyn. Tällä hetkellä paketteja on saatavilla valo-, lämpö- ja sähköoppiin. Mekaniikan paketti on tekeillä ja valmistuu vuoden 2023 aikana, ja vastaavia materiaaleja valmistuu myöhemmin myös muihin luonnontieteisiin. Alla olevan linkin kautta pääset tutustumaan pakettien englanninkieliseen esittelyyn.

Aidosti monialaiset digikirjat

Opiq-alustalla toimivissa digikirjoissa on mm. sisäänrakennettu opettajanmateriaali kokeineen, paljon eritasoisia tehtäviä, runsaasti oppimista edistävää multimediaa sekä tekstikappaleiden kuuntelumahdollisuus.

Tekoäly yhdistelee aihepiirejä sekä oppiaineiden että eri luokka-asteiden välillä, mikä tekeekin digikirjoistamme aidosti monialaisia. Ja mikä parasta, oppilaalla on vapaa pääsy e-Opin kaikkiin teoksiin omasta kurssikirjastaan – olisitko diginä uskonut?

Fysiikan ja kemian oppikirjat on saatavilla myös englanninkielisinä versioina.

Tutustu ja osallistu arvontaan

Pyytämällä opettajan testitunnukset osallistut samalla 300 €:n lahjakortin arvontaan. Arvonta suoritetaan 30.11.2022 ja arpaonnen suosima opettaja saa valita lahjakorttinsa joko Suomalaiseen kirjakauppaan tai Verkkokauppa.comiin.

Tunnuksilla pääset näkemään koko e-Opin kattavan digikirjaston kaikkine sisältöineen.

Jokaisesta teoksesta on avoinna 1-2 näytelukua, joita pääset katselemaan alla olevista kuvakkeista ilman kirjautumista.