Oppikirjat

Olemme julkaisseet 150 oppikirjailijamme kanssa yli 90 digitaalista oppikirjaa ja lisämateriaalia peruskouluun ja lukioon. Kustannamme kirjoja lähes kaikkiin oppiaineisiin. e-Opin muokattavat oppikirjat voi tilata Edustoresta, Kirjavälityksestä, BTJ:stä tai suoraan e-Opista.

Katso OPS-päivitysten ja uutuuksien koko julkaisuaikataulu.

Tarjoamme alakouluun uuden opetussuunnitelman mukaiset digitaaliset oppikirjat ympäristöoppiin vuosiluokille 3–6, matematiikkaan vuosiluokille 3–5, ruotsiin ja musiikkiin. Alakoulun ympäristöopin oppikirjoista on olemassa myös laadukas perinteinen paperikirja, jota myydään yhdessä digikirjan kanssa ja erikseen.

Tarjoamme yläkouluun yli 35 oppimateriaalia. Tammikuussa 2017 julkaisemme 7.-luokkaisille uuden OPS:n mukaiset digikirjat ja lisämateriaalit. Samana keväänä julkaistaan myös uuden OPS:n mukaiset digikirjat 8.-9.-luokkalaisille.

Tarjontamme kattaa täydet oppimateriaalit pakollisiin oppiaineisiin biologiassa, maantieteessä, fysiikassa, kemiassa, uskonnossa, historiassa, yhteiskuntaopissa, kotitaloudessa, opinto-ohjauksessa, ruotsissa ja englannissa. Kaikkiin digikirjoihimme sisältyy sekä tekstikirja että tehtävistö. Uutena tuotteena julkaistaan Yläkoulun englanti: eStories 7-9.

Lukion kustannusohjelmamme sisältää laajan tuotannon luonnontieteisiin, kieliin ja humanistis-yhteiskunnallisiin oppiaineisiin. e-Opin lukio-oppikirjat ovat laadukkaita, mutta myös hinnaltaan kilpailukykyisiä. Lukiokirjoissa erityisen pidetty ominaisuus on kirjojen elinikäinen lisenssi.

Oppikirjojen lisäksi kustannamme myös tietokirjallisuutta. Tietokirjoista löydät mm. kemian ja kotitalouden opettajille suunnatun Molekyyligastronomiaa kemiaan ja kotitalouteen e-kirjan.