Oppikirjat

Olemme julkaisseet 150 oppikirjailijamme kanssa yli 90 digitaalista oppikirjaa ja lisämateriaalia peruskouluun ja lukioon. Kustannamme kirjoja lähes kaikkiin oppiaineisiin. e-Opin muokattavat oppikirjat voi tilata Edustoresta, Kirjavälityksestä, BTJ:stä tai suoraan e-Opista.

Katso uutuuksien ja jo julkaistujen teosten koko julkaisuaikataulu ja hinnasto.

Tarjoamme alakouluun uuden opetussuunnitelman mukaiset digitaaliset oppikirjat ympäristöoppiin vuosiluokille 3–6, matematiikkaan vuosiluokille 3–6, ruotsiin ja musiikkiin. Alakoulun ympäristöopin oppikirjoista on olemassa myös laadukas perinteinen paperikirja, jota myydään yhdessä digikirjan kanssa ja erikseen.

Tarjoamme yläkouluun yli 35 oppimateriaalia. Tarjontamme kattaa täydet oppimateriaalit pakollisiin oppiaineisiin biologiassa, maantieteessä, fysiikassa, kemiassa, uskonnossa, historiassa, yhteiskuntaopissa, kotitaloudessa, opinto-ohjauksessa, ruotsissa ja englannissa. Kaikkiin digikirjoihimme sisältyy sekä tekstikirja että tehtävistö. Opettajanmateriaalit ovat opettajalle ilmaisia.

Lukion kustannusohjelmamme sisältää laajan tuotannon luonnontieteisiin, kieliin ja humanistis-yhteiskunnallisiin oppiaineisiin. e-Opin lukio-oppikirjat ovat laadukkaita, mutta myös hinnaltaan kilpailukykyisiä. Lukiokirjoissa erityisen pidetty ominaisuus on kirjojen elinikäinen lisenssi.

e-Oppi tarjoaa mm. ylioppilaskirjoituksiin ja pääsykokeisiin valmistautuville loistavia teoksia itsenäiseen opiskeluun. Samoja teoksia voi käyttää myös opettajajohtoisesti kurssikirjoina.

e-Oppi has published a selection of books in English for comprehensive schools and high schools. Our books are primarily designed for use in Finnish schools, but they can be localised to fit the criteria of different curricula and educational systems.

Oppikirjojen lisäksi kustannamme myös tietokirjallisuutta. Tietokirjoista löydät mm. kemian ja kotitalouden opettajille suunnatun Molekyyligastronomiaa kemiaan ja kotitalouteen e-kirjan.

Oppikirjailijat

Tutustu ihmisiin oppimateriaaliemme takana.