Oppikirjat suomeksi ja englanniksi

e-Oppi tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita digitaalisia oppimateriaaleja alakoulusta lukioon. Kirjamme ovat suomalaisen OPS:n mukaisia, ja teoksia on tarjolla suomen- ja englanninkielisinä. Helppokäyttöisiin, multimediarikkaisiin digikirjoihimme sisältyy monipuolinen tehtävistö sekä opettajanmateriaalit. 

Tilaa ja käytä sinulle sopivalla tavalla

Oppikirjojamme voi tilata Edustoresta, Kirjavälityksestä, Kirjastopalveluista tai suoraan e-Opilta. Tarjoamme kattavan ja joustavan valikoiman lisenssejä erilaisiin käyttötarpeisiin. e-Opin oppimateriaalit voit hankkia esimerkiksi opetusryhmille, kokonaisena digikirjastona, opettajan lisämateriaalikäyttöön tai yksityiskäyttäjälle auttamaan vaikka yo-kokeisiin valmistautumisessa. 

Tutustu kirjoihin Opiq-alustalla

e-Opin teoksiin voi tutustua myös suoraan oppimisalusta Opiqissa. Avoimien näytelukujen lisäksi pääset tutustumaan kokonaisiin kirjoihin tehtävineen ja toimintoineen pyytämällä maksuttomat opettajan tunnukset. Tunnukset ovat voimassa 2 kk.

Esittelemme digikirjojamme mieluusti myös etäyhteydellä – varaa sinulle sopiva aika!

Alakoulu

Tarjoamme alakouluun OPS:n mukaiset digikirjat ympäristöoppiin vuosiluokille 3–6, ruotsiin ja musiikkiin. Ympäristöopin digikirjat on saatavilla myös englanniksi. Ympäristöoppiin on saatavilla suomenkielisenä myös laadukas perinteinen paperikirja.

Muusa

Alakoulun musiikki

Yläkoulu

Yläkoulun tarjontamme kattaa OPS:n mukaiset suomenkieliset oppimateriaalit pakollisiin opintoihin biologiassa, maantiedossa, fysiikassa, kemiassa, matematiikassa, uskonnossa, historiassa, yhteiskuntaopissa, kotitaloudessa, opinto-ohjauksessa, ruotsissa ja englannissa. Teokset ovat saatavilla myös englanninkielisinä luonnontieteisiin.

Vita

Yläkoulun terveystieto

Kotiin

Yläkoulun kotitalous

Valoa

Yläkoulun suomi toisena kielenä

eOpo

Yläkoulun oppilaanohjaus

Muusa

Yläkoulun musiikki

Lukio

Lukiokirjojen valikoimamme kattaa laadukkaat, OPS:n mukaiset teokset luonnontieteisiin, kieliin ja humanistis-yhteiskunnallisiin oppiaineisiin suomeksi. Oppimateriaalit ovat saatavilla myös englanninkielisinä luonnontieteisiin. Lukiokirjojen pitkät lisenssit mahdollistavat kursseille hankittujen oppimateriaalien hyödyntämisen yo-kokeisiin kerratessa.

Bitti

Lukion tietotekniikka