e-Opin kokeiluohjelma

Suuren suosion saanut kokeiluohjelmamme jatkuu! Voit valita haluamasi kirjan 2kk:ksi maksuttomaan koekäyttöön ja me asennamme sen sinulle käyttövalmiiksi. Kokeiluohjelmaamme liittyvien etäkoulutuswebinaarien ensimmäinen aalto alkoi syyskuussa ja päättyy 2.11. pidettävään katsojien kysymyksiä käsittelevään webinaariin. Marraskuussa starttaa toinen aalto, johon sisältyy neljä etäkoulutuswebinaaria.

Ohjelmassa jaamme käytännön ideoita siihen, kuinka hyödynnät e-Opin sähköistä oppimateriaalia eri oppiaineissa. Etäkoulutuksissa tarjoamme mm. oppimateriaalin käyttöön liittyviä esimerkkejä ja tekniikoita sekä mahdollisuuden esittää meille kysymyksiä. Ohjelmaan osallistuva opettaja saa valitsemansa käyttövalmiin sähköisen materiaalin uudistuneeseen Peda.net-ympäristöön, josta on tarvittaessa helppo luoda linkki muihin alustoihin.

Koulutuksiin ovat tervetulleita myös e-Opin tuotteita jo opetuksessaan käyttävät opettajat. Webinaareissa osallistujilla on mahdollisuus esittää meille kysymyksiä ja kommentteja chatin kautta. Webinaareista otetaan tallenteet jotka ovat jälkeenpäin katsottavissa verkkosivujemme webinaariarkistossa.

Kokeilujakson aikana e-Opin oppimateriaalia voi käyttää opetuksessa sellaisenaan tai lisämateriaalina muiden kirjojen ohella. Opettaja voi testata ilman sitoumuksia, millaista lisäarvoa uusinta teknologiaa sisältävä oppimateriaalimme tuo opetukseen. Ohjelma on täysin maksuton ja siihen voi osallistua esimerkiksi koulun digivastaava tai kaikki halukkaat opettajat.

Kokeilujakson päätyttyä opettaja voi rehtorin kanssa päättää, hankitaanko jatkokäyttöä varten oppilaskohtaiset käyttölisenssit. Lisenssit voi ostaa joko Edustoresta, Kirjavälitykseltä, BTJ:ltä tai suoraan e-Opilta voimassa olevan hinnastomme mukaan. Seuraa myös tarjouksiamme verkkosivuillamme tai ota yhteyttä aluepäällikköön, niin räätälöimme juuri käyttötarkoituuksesi sopivan paketin.

Näin saat haluamasi kirjan koekäyttöön:

  1. Luo itsellesi Peda.net-tunnukset, ellei sinulla ole niitä jo ennestään.
  2. Luo ne helposti tästä: https://peda.net/:register
  3. Etsi haluamasi materiaali oheisista linkeistä: Alakoulu, Yläkoulu, Lukio
  4. Täytä yhteystietosi ja valitse kirja koekäyttöön.
  5. Kun tuotteesi on ladattu, lähetämme sinulle linkin oppimateriaaliin.

Tervetuloa innostumaan kanssamme!

Webinaarien aikataulu

Toinen aalto 16.11.2017 – 18.1.2018

Webinaari 1 – Oppimateriaalin sisältö ja käyttö:
16.11.2017 klo 13-13.20
Aiheet: Opettajan ja oppilaan näkökulma, oppimateriaalin rakenne ja sisältö, yleisimmät tehtävätyypit ja palautusnäkymät

Webinaari 2 – Muokkausmahdollisuudesta on moneksi:
30.11.2017 klo 13-13.20
Aiheet: Sisältöjen lisääminen (esim. blogimerkinnät, CSS:llä uutissyöte, multimediatallenteet), erilaisten tehtävien luominen (palautuskansiotyypit sekä ryhmämuistio ryhmätyön toteuttamisessa)
Tässä webinaarissa esittelemme osittain uusia muokkaustoimintoja, joita 1. kokeiluohjelman webinaari 2-tallenteessa ei käsitelty.

Webinaari 3 – Oppilaan monipuolinen arviointi eri tekniikoin:
14.12.2017 klo 13-13.20
Aiheet: Vertaisarviointi, sanallinen palaute, arviointityökalu: yhteenvetonäkymä ja oppilaan arviointi, portfolio ja oppimispäiväkirja jatkuvan arvioinnin työkaluina

Webinaari 4 – Syvennetään oppimateriaalin käyttöä:
18.1.2018 klo 13-13.20
Aiheet: Lomaketyökalulla itsearviointeja ja automaattisesti pisteytyviä tehtäviä

Webinaaritallenteet löytyvät webinaariarkistostamme.