e-Opin kokeiluohjelma

Suuren suosion saanut kokeiluohjelmamme jatkuu! Voit valita haluamasi kirjan 2kk:ksi maksuttomaan koekäyttöön ja me asennamme sen sinulle käyttövalmiiksi. Kokeiluohjelmaamme liittyvien etäkoulutuswebinaaritallenteiden kautta saat myös käytännön ideoita siihen, kuinka hyödynnät e-Opin sähköistä oppimateriaalia eri oppiaineissa.

Kokeilujakson aikana e-Opin oppimateriaalia voi käyttää opetuksessa sellaisenaan tai lisämateriaalina muiden kirjojen ohella. Opettaja voi testata ilman sitoumuksia, millaista lisäarvoa uusinta teknologiaa sisältävä oppimateriaalimme tuo opetukseen. Ohjelma on täysin maksuton ja siihen voi osallistua esimerkiksi koulun digivastaava tai kaikki halukkaat opettajat.

Kokeiluohjelmaan osallistuva opettaja saa valitsemansa käyttövalmiin sähköisen materiaalin uudistuneeseen Peda.net-ympäristöön, josta on tarvittaessa helppo luoda linkki muihin alustoihin. e-Opin webinaariarkiston etäkoulutustallenteista löydät mm. oppimateriaalin käyttöön liittyviä esimerkkejä ja tekniikoita sekä vastauksia käyttäjiä askarruttaneisiin kysymyksiin.

Kokeilujakson päätyttyä opettaja voi rehtorin kanssa päättää, hankitaanko jatkokäyttöä varten oppilaskohtaiset käyttölisenssit. Lisenssit voi ostaa joko Edustoresta, Kirjavälitykseltä, BTJ:ltä tai suoraan e-Opilta voimassa olevan hinnastomme mukaan. Seuraa myös tarjouksiamme verkkosivuillamme tai ota yhteyttä aluepäällikköön, niin räätälöimme juuri käyttötarkoituuksesi sopivan paketin.

Näin saat haluamasi kirjan koekäyttöön:

  1. Luo itsellesi Peda.net-tunnukset, ellei sinulla ole niitä jo ennestään.
  2. Luo ne helposti tästä: https://peda.net/:register
  3. Etsi haluamasi materiaali oheisista linkeistä: Alakoulu, Yläkoulu, Lukio
  4. Täytä yhteystietosi ja valitse kirja koekäyttöön.
  5. Kun tuotteesi on ladattu, lähetämme sinulle linkin oppimateriaaliin.

Tervetuloa innostumaan kanssamme!

Seuraa e-Opin viestintää kuullaksesi parhaat vinkit, tuoreimmat uutiset ja viimeisimmät tarjouksemme! (Facebook, Twitter)