Loistavat loppuvuoden tarjoukset uusille asiakkaille

Nyt kannattaa tarttua tilaisuuteen ja tehdä sijoitus oppimiseen, sillä me e‑Opissa päätimme tarjota jatkuvuutta digitaalisten oppimateriaalien käytölle peruskouluissa ja erityisen edulliset opiskelijahinnat lukiokirjoille.

Tarjous uusille peruskouluasiakkaille

Tilaamalla valitsemanne digioppikirjat vuoden 2018 loppuun mennessä saatte kirjat opetuskäyttöön lukuvuoden 2020–2021 loppuun (31.7.2021) saakka.

Huolehdimme siitä, että saat tarvittaessa henkilökohtaisen ohjeistuksen ja opastuksen oppikirjojemme käyttöön koulullasi yhdessä kollegojesi kanssa. Toteutamme opastuksen teille sopivana ajankohtana ensi kevään aikana joko kerralla tai useampaan tapamiseen sovittavana kokonaisuutena.

Alakoulun ja yläkoulun oppimateriaaliaalivalikoiman löydät verkkosivuillamme.

Tarjous uusille lukioasiakkaille

Yhtenäistimme myös lukiokirjojemme hinnoittelun loppuvuodeksi ja tarjoamme opiskelijoille digikurssikirjat hintaan 9,90e / kirja. Tarjous on voimassa 31.12.2018 saakka ja koskee kaikkia lukioon tuottamiamme digioppikirjoja.

Esimerkiksi elinikäistä oppimista tukevat kielten materiaalimme ovat olleet todella suosittuja. Oppilas saa jatkaa kirjojen käyttöä niin pitkään kuin hän haluaa, joten oppimateriaaleistamme on pitkäaikaista iloa ja hyötyä.

Kun valitsette e-Opin digioppikirjat osaksi lukionne tarjontaa, järjestämme oppiainekohtaisesti räätälöidyn koulutustapahtuman koulullenne teille parhaiten sopivana ajankohtana.

Lukiokirjojen valikoimaan voit tutustua verkkosivuillamme.