Kevään 2023 aikana järjestämme kolme erilaista opettajille suunnattua livetuokioita, joista kuhunkin on mahdollista osallistua kolmena eri ajankohtana.
Tilaisuudet ovat hengeltään rentoja ja keskustelevia, eikä niistä tehdä tallenteita. Opettaja voi halutessaan lähettää meille etukäteen kysymyksiään ja toiveitaan, joita käsittelemme tilaisuudessa anonyymisti. Tai mukaan voi tulla ihan vain kuuntelemaankin – tyyli on siis vapaa.
Opiq-alusta opettajan arjen helpottajana

Tilaisuudessa kerrotaan Opiq-alustan ainutlaatuisista toiminnoista ja uusimmista päivityksistä.
Miten yksilöllistät tekoälyn avulla? Miten hyödynnät automaattisesti monialaista oppimisalustaa oppitunneillasi? Miten digikirjasta muovautuu tarpeitasi parhaiten palveleva opetusväline vuosiksi eteenpäin? Miten käytät mallivastauksia, opetusdioja ja testaat oppimista? Näihin kysymyksiin ja moniin muihin saat vastauksen, kun osallistut tapahtumaamme.
Tilaisuus sopii sekä e-Opin digikirjojen käyttäjille että kaikille digimaailman mahdollisuuksista kiinnostuneille opettajille alakoulusta lukioon.
Tilaisuudet järjestetään viikoilla 6, 7 ja 11.
Opevinkki 1: Oppitunti digikirjalla

Kuinka digikirjaa voi hyödyntää opetuksessa? Millainen on esimerkki oppitunnin kulusta? Kuinka digikirja motivoi oppimaan ja mahdollistaa monialaisen ilmiöiden maailman? Miten huomaan kelkasta pudonneet oppilaat ja tuen heitä? Kuinka oma muokattu digikirja palvelee jatkossa? Entäpäs jos haluaisin käyttää digikirjaa vain lisämateriaalina ilman oppilaan lisenssejä?
Ylläoleviin kysymyksiin muiden ohella saat vastauksen tuokiossamme, joka soveltuu sekä käyttäjillemme että kaikille digimaailman mahdollisuuksista kiinnostuneille opettajille alakoulusta lukioon.
Tilaisuudet järjestetään viikoilla 6, 7 ja 11.
Opevinkki 2: Luonnontieteiden oppitunti digikirjalla

Millainen on esimerkki oppitunnin kulusta? Kuinka digikirja motivoi oppimaan ja mahdollistaa monialaisen tarkastelun etenkin luonnontieteissä, joissa ilmiöiden välinen yhteys on niin tärkeä ymmärtää? Miten englanninkielisiä luonnontieteen teoksia voi hyödyntää? Mitä kaikkea internet tarjoaa oppimisen tueksi? Kuinka oma muokattu digikirja palvelee luonnontieteen opettajaa jatkossa?
Tuokio soveltuu sekä käyttäjillemme että kaikille digimaailman mahdollisuuksista kiinnostuneille, mutta erityisesti luonnontieteen opettajille alakoulusta lukioon.
Tilaisuudet järjestetään viikoilla 6, 7 ja 11.