Itsenäiseen opiskeluun

e-Oppi tarjoaa mm. ylioppilaskirjoituksiin ja pääsykokeisiin valmistautuville loistavia digikirjoja itsenäiseen opiskeluun. Samoja teoksia voi käyttää myös opettajajohtoisesti kurssikirjoina.

Kirjat toimivat kaikilla päätelaitteilla suoraan verkkoselaimessa, ne ovat hinnaltaan edullisia ja opiskelija saa käyttää ostamaansa kirjaa niin pitkään, kuin haluaa. Kertaaminen on helppoa, koska kirjat ovat mediarikkaita ja ne sisältävät runsaasti itsetarkistuvia tehtäviä.

Tutustu kertaus- ja kielioppikirjoihimme diaesitysten kautta:


Symbioosi 6 – Biologian kertaus on tehokas tapa kerrata lukion biologian oppimäärä. Digikirjan itsetarkistuvat tehtävät, testit ja preliminäärikokeet valmentavat yo-kokeisiin käytännöllisellä tavalla. Hinta vain 19,90 €.

 


Grip chansen abi! – Ruotsin kertaus sisältää runsaan määrän luettavaa, kuunneltavaa, katsottavaa ja tehtävää. Kielitaidon vahvistaminen ja kertaaminen yo-kirjoituksiin onnistuu digikirjan kautta näppärästi. Hinta vain 19,90 €.

 


Grammar Capital – Englannin eKielioppi selittää kielioppisäännöt selkeästi ja helposti ymmärrettävällä tavalla. Esimerkit, käännökset ja suuri määrä automaattisesti tarkistuvia tehtäviä auttavat kehittämään kielitaitoa tehokkaasti. Digikirja kulkee mukana kätevästi ja sopii niin itsenäiseen opiskeluun kuin tuntityöskentelyn tueksi. Hinta vain 19,90 €.

 


Saksan eKielioppi opettaa saksan kieliopppia nykyaikasella tavalla. Kattava tehtävistö ja havainnolliset esimerkit tekevät kieliopin ymmärtämisestä ja kielitaidon vahvistamisesta helppoa. Hinta vain 19,90 €.

Kirjojen tilaaminen

Kirjat ostetaan kätevästi Peda.netistä verkkopankkitunnusten avulla. Kirjojen ostaminen ja käyttö edellyttää maksuttomien Peda.net-tunnusten luomista.