Kotitalous – Nauti arjesta

Nauti Arjesta 7 on havainnollinen ja kattava teos seitsemännen luokan kotitalousopetukseen. Suomen ensimmäinen digitaalinen kotitalouskirja sisältää satoja reseptejä ja kymmeniä kuvasarjoja, joiden avulla opetusta on helppo havainnollistaa. Kirjassa painotetaan arjen taitojen kehittämistä.

Kirjan ovat kirjoittaneet Anneli Rantamäki ja Anne Malin, joilla on vuosien kokemus kotitalousopettajan tehtävistä sekä opetuksen kehittämisestä.

Kirjasarjan kirjat

eKotitalous 7: Nauti arjesta

Kirjailijat

Anneli Rantamäki

Anneli opettaa kotitaloutta Pohjolanrinteen koulussa Riihimäellä. Häntä kiehtoo muokattavan sähköisen oppikirjan mahdollisuudet luoda uutta ja muuttaa jo tehtyä. Konseptina muokattava oppikirja vastaa Annelin ajatusta hyvin toimivasta opetusmateriaalista. Kirjoittajan työssä Anneli pitää ajan hermolla olemisesta ja uuden kokeilemisesta, ideoiden jatkuvastakehittämisestä ja jakamisesta muiden kanssa.

Anne Malin

Yliopistonlehtori Anne Malin työskentelee Helsingin yliopiston kotitalousopettajan opintosuunnassa ja vastaa kotitalousopettajien koulutuksen opetusharjoitteluista. Hänellä on viiden vuoden kokemus didaktikkona toimimisesta ja 22 vuoden kokemus asuntopuolen tutkimuksesta.