Matematiikka

Koulu-aste: Yläkoulu

e-Opin kustantama Avoin matematiikka -sarjan laadukkaista oppimateriaaleista toimitettu Yläkoulun eMatematiikka 7 -teos on nyt tilattavissa e-Opin kautta. Kirjaa voi käyttää digitaalisena lisämateriaalina tai painetun kirjan korvaajana. Kirjasarjan on tarkoitus houkuttaa oppilaat itse lukemaan ja opiskelemaan matematiikkaa sekä helpottaa opettajaa eriyttämään opetustaan. Se sisältää pohjana käytetyn Avoimen Matematiikan selkeän teorian ja runsaat, eritasoiset tehtävät. Näiden rikastamiseksi e-Opin digitaaliseen kirjaan on parannettu kuvitusta sekä luotu Geogebra-sovelmia, jotka ohjaavat oppilaita kokeilemaan ja havainnoimaan itse.

LISÄTIEDOT

Tämä teos on muokattu teoksista Avoin matematiikka 7. lk – osio 1: Lasketaan reaaliluvuilla, Avoin matematiikka 7. lk – osio 2: Kuvioiden luokittelua ja pinta-aloja ja Avoin matematiikka 7. lk – osio 3: Potensseja ja polynomejaAlkuperäisten teosten lisenssi on CC BY 3.0.

Kirjaan tehdyt muutokset: e-Oppi on piirtänyt uudelleen kaikki kirjan grafiikat, tuottanut kirjaan interaktiivisia Geogebra-appletteja ja taittanut kirjan Peda.net-oppimisalustaan. Grafiikat on piirtänyt e-Opin graafikko Ansu Ruottinen. Geogebrat on laatinut Kristian Vepsäläinen. Kirjan e-Opin version on taittanut Riikka Saarinen. Taitossa kaikki matemaattiset kaavat on kirjoitettu Latexilla.

eMatematiikka 7

Marika Toivola ja Tiina Härkönen

  • OPS 2004
  • Hinta: 5 € + alv / oppilas / lukuvuosi
  • Tuotenumero: MA7