UUTTA! Yhdellä lisenssillä jatkossa kaksi kirjaa

Muutimme lisensointia

Englanninkielisten teosten käyttäjiä kuultuamme päätimme tehdä oppimisesta ja opettamisesta vieläkin sujuvampaa:

Jatkossa englanninkieliset digilisenssit sisältävät myös suomenkielisen vastaavan teoksen. Kun kirja on saatavilla kahdella kielellä, voi oppimateriaalin avulla edistää luontevasti kielen oppimista aineenopetuksen ohessa. Taitoja voi näin vahvistaa niin suomen kuin englannin kielessä opettajan ja oppijoiden tilanteen ja tavoitteiden mukaisesti.

Opettajan lisenssistä tai -materiaalista ei tarvitse maksaa erikseen, kun teoksia tilataan oppilaille.

Englanninkieliset oppimateriaalit ovat helpottaneet työtä ja keventäneet työarkea huomattavasti, kun ei tarvitse itse kääntää oppikirjan tekstiä ja stressata sitä, kääntyvätkö kaikki termit oikein.

e-Opin teoksia käyttävä opettaja

Monia käyttötapoja

Suomenkielisen teoksen voi lisätä Opiq-alustalla englanninkielisen teoksen rinnalle tai päinvastoin, jolloin molemmat toimivat kurssin oppimateriaaleina. Opiq-alustan kieleksi voi myös valita suomen tai englannin, joten alustan käyttöliittymän ja toimintojen kieli on helppo säätää käyttäjän tarpeisiin sopiviksi.

Englanninkielinen ja suomenkielinen teos yhdessä sopivat käyttöön esimerkiksi:

  • S2 -kielisillä oppilailla tai ryhmillä, joissa on mukana S2- oppilaita
  • Kielirikasteisille ryhmille
  • Vaihto-oppilaille
  • Oppilaiden motivoimiseen – englanti on in!

e-Opin laaja digikirjavalikoima kattaa Suomen opetussuunnitelman mukaiset oppimateriaalit luonnontieteisiin alakoulusta lukioon myös englanninkielisinä.

Selkeät, havainnolliset ja helppokäyttöiset digikirjamme toimivat ympäri Eurooppaa käytössä olevalla Opiq-alustalla ja niiden tekstejä voi myös kuunnella.

e-Opin digilisenssejä voi tilata kaikista välityskanavista sekä suoraan e-Opilta. Lue lisää englanninkielisestä tarjoamastamme!