• molekyyligastronomia-kansi-1000pxRuoka kiinnostaa kaikkia, mutta mitä kaikkea ruoanlaiton taustalta paljastuu?
  • Miten se voi innostaa oppilaita ymmärtämään arkipäivän ilmiöitä ja opiskelemaan mielekkäästi luonnontieteitä?

Ruokaan ja ruoanlaittoon liittyvät ilmiöt antavat mahdollisuuden lähestyä luonnontieteitä arkipäivän elämysten ja kokemusten pohjalta. Uusi Molekyyligastronomiaa kemiaan ja kotitalouteen -kirja sukeltaa keittiön kemiaan ja rohkaisee tutustumaan luonnontieteisiin arkipäivän ilmiöiden kautta.

Kirja on tuotettu yhteisöllisesti opettajien kanssa osana Helsingin yliopiston Luma-keskuksen täydennyskoulutusta. Kirjoittajat ovat aiheesta innostuneita kemian ja kotitalouden opettajia. Teoksen toimittajat ovat tunnettuja alan tutkijoita

  • tutkija Maiju Tuomisto Helsingin yliopisto
  • elintarvikekehityksen tutkimusprofessori Anu Hopia, Turun yliopisto
  • kemian opetuksen professori Maija Aksela, Helsingin yliopisto

Molekyyligastronomiaa kemiaan ja kotitalouteen -teos saatavilla e-kirjana Elisa Kirjasta ja Ellibs-kirjakaupasta hintaan 29,90 €.

Ellibsin kautta teosta voi hankkia myös e-kirjastoihin.

Tutustu teoksen näytelukuun.

Sarja: Eheyttävä opetus

Jaa julkaisu: