Latauspalvelu

Huom! Tämä ei ole tilauslomake. Teethän materiaalitilauksen Edustoren, Kirjavälityksen, BTJ:n tai e-Opin aluepäälliköiden kautta.

Tämä lomake on jo maksettujen kirjojen ja lukiokirjojen käyttöönottamista varten. Lomakkeen täyttämiseksi tarvitset tiedon opetusryhmien lukumäärästä, ja siitä, kuinka ryhmät nimetään. Täytettyäsi lomakeen lataamme materiaalit käyttövalmiiksi. Suoritamme latauksia päivittäin, mutta jonoa voi ajoittain olla muutaman päivän verran. Ilmoitamme sinulle, kun lataus on valmis.

Mikäli tarvitset apua lomakkeen kanssa, asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään.

Päivitys (16.3.2020):
Tarjoamme opettajille mahdollisuuden hyödyntää perusopetuksen digimateriaaleja maksutta kevään 2020 ajan. Saat oppilaittesi kanssa materiaalit käyttöön täyttämällä tiedot lomakkeeseen. Huom. kohta ”Latauspyyntö koskee”.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Latauspalvelu

Opettajan tiedot

Oman tunnuksesi löydät Peda.net-profiilistasi, Omat tiedot ja asetukset -sivulta, kohdasta "Käyttäjätunnus" (Huom! ei "Peda.net-tunniste"). Voit luoda tunnuksen osoitteessa https://peda.net/:register.
Latauspyyntö koskee *

Valitse tuotteet

Jos tarvitse enemmän kuin 4 eri kirjaa/kirjapakettia, täytä tämä lomake uudestaan.

Section

Kuinka monelle eri ryhmälle/luokalle kirja tulee käyttöön? Miten ryhmien kirjat nimetään? Esim. " eMaantieto 7, 3 ryhmää, 7a 7b 7c; eYhteiskuntaoppi 9, 2 ryhmää, ryhmä 1 ryhmä 2" jne. (Voit muuttaa tätä itse myöhemmin Peda.netissä)

Section

Mikäli haluat, että kopioimme kirjan aiemmin muokkaamastasi kirjasta, lisää tähän sen linkki.