Latauspalvelu

Huom! Tämä ei ole perusopetuksen eikä lukion LOPS21 oppikirjojen tilauslomake. Teethän materiaalitilauksen Edustoren, Kirjavälityksen, BTJ:n tai e-Opin kautta.

Tämä lomake on Peda.netissä toimivien, perusopetukseen ostettujen kirjojen ja lukiokirjojen aktivointia varten. Lukio-opiskelijat saavat kirjojen ostolinkin opettajalta, minkä jälkeen voivat hankkia kirjan.

Lomakkeen täyttämiseksi tarvitset tiedon opetusryhmien lukumäärästä, ja siitä, kuinka ryhmät nimetään. Täytettyäsi lomakeen aktivoimme materiaalit käyttövalmiiksi. Suoritamme latauksia päivittäin, mutta jonoa voi ajoittain olla muutaman päivän verran. Ilmoitamme sinulle, kun lataus on valmis.

Mikäli tarvitset apua lomakkeen kanssa, asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Latauspalvelu

Opettajan tiedot

Oman tunnuksesi löydät Peda.net-profiilistasi, Omat tiedot ja asetukset -sivulta, kohdasta "Käyttäjätunnus" (Huom! ei "Peda.net-tunniste"). Voit luoda tunnuksen osoitteessa https://peda.net/:register.

Valitse tuotteet

Jos tarvitse enemmän kuin 4 eri kirjaa/kirjapakettia, täytä tämä lomake uudestaan.

Section

Kuinka monelle eri ryhmälle/luokalle kirja tulee käyttöön? Miten ryhmien kirjat nimetään? Esim. " eMaantieto 7, 3 ryhmää, 7a 7b 7c; eYhteiskuntaoppi 9, 2 ryhmää, ryhmä 1 ryhmä 2" jne. (Voit muuttaa tätä itse myöhemmin Peda.netissä)

Section

Mikäli haluat, että kopioimme kirjan aiemmin muokkaamastasi kirjasta, lisää tähän sen linkki.