Mukautuva Grip Chansen! rohkaisee oppimaan ruotsia

Elokuun kuukauden kirjana nostimme esiin mahtavan Grip Chansen! -sarjan lukion B-ruotsin oppimäärälle. Sarja tarjoaa sopivaa sisältöä vasta-alkajista ja perusteita kertaavista aina nopeasti edistyville ja haasteita kaipaaville opiskelijoille. Ruotsin opiskeleminen onnistuukin materiaalien kautta näppärästi ja tuloksellisesti opiskelijoiden yksilölliset lähtökohdat huomioiden.

Oppiminen Grip Chansen! -kirjojen avulla on osallistavaa ja kirjojen käytännöllinen ote inspiroi käyttämään kieltä. Kirjoista löytyy monipuolisesti tehtäviä, ja Quizlet-kokonaisuudet auttavat ottamaan sanaston haltuun. Ajankohtaisena oppimisen keinona toimii esimerkiksi videoblogin pitäminen, ja Strömsö-kokin ruokaohjeet innostavat myös luokkahuoneiden ulkopuolella. Kirjoissa on myös runsaasti kuunneltavaa ja luettavaa oppimisen tueksi. Sarja on suunniteltu kannustamaan opiskelijaa osallistumaan ja se rohkaisee puhumaan. Yhteisölliset tehtävät rakentavat luontevasti valmiuden arjen kommunikointitilanteista suoriutumiseen.

Grip Chansen -kirjojen tavoite on tehdä ruotsinopiskelusta sujuvaa ja madaltaa kynnystä kielen käyttämiseen, mutta oppimateriaalimme toimivat kuitenkin samalla tehokkaina välineinä tavoitteelliseen opiskeluun. Sarja vastaa uuden opsin tavoitteisiin ja valmistaa valtakunnallisiin kokeisiin ja tarjoaa erinomaiset eväät ylioppilaskokeisiin. Kirjasarjaan sisältyykin myös suosittu abimateriaalimme, Grip Chansen abi!, jonka avulla kertaaminen onnistuu mainiosti.

Kokeile näytekirjoja!