Muusa

Alakoulun musiikki

Muusa on sähköinen oppikirja, joka sisältää luokka-asteiden 3–6 oppilaille laajan kokonaisuuden musiikin teoriaa ja historiaa. Se vie nuotinluvun ja musiikin peruskäsitteiden ääreen. Sähköinen musiikin oppikirja sisältää erilaisia interaktiivisia tehtäviä, joissa on mukana ääntä ja kuvaa. Oppiminen tapahtuu lukien, kuunnellen, katsellen, tutkien ja itse tehden. Toisin kuin perinteinen musiikin oppikirja, Muusa ei ole sidoksissa tiettyyn laulustoon, vaan sen ohessa voi käyttää mitä tahansa laulustoa.

Muusa on sisällöltään niin laaja, että sitä voi käyttää myös yläkoulun musiikin opetuksessa.

Lisenssit kaikkiin käyttötarpeisiin

e-Opin digikirjat ovat saatavilla tarpeisiisi sopivalla lisenssillä.

Käyttötapa Tuotetyyppi Tuotetyypin kuvaus
Opetusryhmien oppimateriaaliksi Digikirjatilaus Se perinteisin tapa. Kirjoja ja kirjasarjoja voit hankkia oppimateriaaleiksi opetusryhmille oppilas/lukuvuosikohtaisilla lisensseillä joko suoraan e‑Opilta tai välityskanavien kautta. Sisältää Opiq+ opettaja -lisenssin opettajalle.
Opettajan lisämateriaaliksi, havainnollistamiseen (muun oppimateriaalin rinnalla) Opiq+ opettaja Opiq+ opettaja -tilauksella saat kirjat pelkästään opettajan käyttöön ilman oppilaslisenssejä. Opiq+ opettaja -tilaus sisältää kerralla kaikki e‑Opin digikirjat lisämateriaalikäyttöön vain 99 € +alv / lukuvuosi.
Itsenäiseen opiskeluun, kertaamiseen, yo-kokeisiin valmistautumiseen… Opiq+ koti Opiq+ koti -tilauksella saat kirjamme yksittäisten oppijoiden omaan käyttöön. Opiq+ koti sisältää kerralla kaikki e‑Opin digikirjat vain 3,30 € / kk.

Kirjasarjan kirjat

Muusa: Matka musiikkiin