Min Grej

Alakoulun ruotsi

Min Grej 1 on ensimmäinen osa kirjasarjasta, joka jatkuu yläkoulun ruotsina. Sen tavoitteena on tukea oppilaiden itsenäistä ruotsin kielen oppimista ja opetuksen eriyttämistä. Sähköiseen oppikirjaan on sisällytetty kappaleiden äänitallenteet, joihin oppilaan on helppo palata itsenäisesti. Kirja sisältää kattavasti tehtäviä ja auttaa korjaamaan ja pisteyttämään niitä. Tämän ansiosta opettajan aikaa vapautuu yksittäisten oppilaiden tukemiseen. Kirjassa oppilaita ohjataan laajentamaan aihepiirin sanastoa Quizlet-tehtävillä ja internetistä löytyvillä sanastoilla. Kirjassa on kattavat sanastot kuhunkin kappaleeseen. Kielioppitehtävissä hyödynnetään päättelyyn perustuvaa oppimistapaa.

Lisenssit kaikkiin käyttötarpeisiin

e-Opin digikirjat ovat saatavilla tarpeisiisi sopivalla lisenssillä.

Käyttötapa Tuotetyyppi Tuotetyypin kuvaus
Opetusryhmien oppimateriaaliksi Digikirjatilaus Se perinteisin tapa. Kirjoja ja kirjasarjoja voit hankkia oppimateriaaleiksi opetusryhmille oppilas/lukuvuosikohtaisilla lisensseillä joko suoraan e‑Opilta tai välityskanavien kautta.
Opettajan lisämateriaaliksi, havainnollistamiseen (muun oppimateriaalin rinnalla) Opiq+ opettaja Opiq+ opettaja -tilauksella saat kirjat pelkästään opettajan käyttöön ilman oppilaslisenssejä. Opiq+ opettaja -tilaus sisältää kerralla kaikki e‑Opin digikirjat lisämateriaalikäyttöön vain 99 € +alv / lukuvuosi.
Itsenäiseen opiskeluun, kertaamiseen, yo-kokeisiin valmistautumiseen… Opiq+ koti Opiq+ koti -tilauksella saat kirjamme yksittäisten oppijoiden omaan käyttöön. Opiq+ koti sisältää kerralla kaikki e‑Opin digikirjat vain 33 € / lukuvuosi.

Kirjasarjan kirjat

Peruskoulun eRuotsi: Min Grej 1