Oppilaanohjaus – eOpo

Oppilaanohjauksen yläkoulun digikirjat muodostavat kattavan kokonaisuuden oppilaanohjauksen pääsisällöistä, mutta ovat samalla tukiranka oppilaan omaehtoiselle matkalle oppimiseen, itsetuntemukseen sekä tulevaisuuteen.

Sekä opettaja että oppilaat voivat tehdä oppimateriaaliin omia merkintöjä ja lisätä tiedostoja kuten ansioluettelon ja työhakemuksen. eOpo hyödyntää monipuolisesti digiteknologiaa ja mahdollistaa oppilaan yksilöllisen ohjaamisen.

eOpo myydään pakettina, joka sisältää kaksi digimateriaalia: eOpo 1 ja eOpo 2. Molemmat digimateriaalit kattavat yhden yläkoulun oppilaanohjausta vuosiviikkotunnin oppiaineksen. Materiaaleja voi käyttää joustavasti erikseen tai yhdessä.

Katso webinaaritallenne

Tutustu näytelukuihin

Huomaathan, että näyteluvut sisältävät vain teorian yhteydessä olevia pieniä testejä. Muut tehtävät sijaitsevat opettajan tehtäväkokoelmassa, jotka opettaja näkee kirjauduttuaan alustalle opettajan tunnuksilla. Tilaa tunnukset oheisesta linkistä, niin avaamme sinulle oppimateriaalit.

Kirjasarjan kirjat

eOpo

eOpo-sarjan kirjat myydään ainoastaan pakettina, joka sisältää materiaalit:

  • eOpo 1 – yläkoulun oppilaanohjaus
  • eOpo 2 – polku yläkoulusta toiselle asteelle

Kolmen vuoden lisenssi: eOpo 1 ja 2

Kolmen vuoden opetuslisenssi eOpo 7-9 -kirjaan.

Kirjailijat

Eija Rantakangas

Eija on koulutukseltaan ammattikasvatustieteen lisensiaatti, opinto-ohjaaja, psykologian ja kotitalouden opettaja. Viimeiset viisitoista vuotta hän on ollut päätoiminen oppilaanohjauksen lehtori Kaarinan Piispanlähteen koulussa. Eija on kirjoittanut eOpo-kirjat, joihon hän on liittänyt aiheeseen sopivia videoita, kuvia ja linkkejä. Oppilaat pystyvät tallentamaan omat esityksensä, haastattelut ja tehtävät kirjaan. Myös paperilla tehdyt mindmap/ryhmätehtävät voidaan kuvata ja liittää kirjaan. Tehtävät on helppo löytää kirjasta, niihin on helppo palata myöhemmin vaikka henkilökohtaisessa ohjauksessa.