Ohjelmointia matematiikkaan

Yläkoulun ohjelmointia matematiikkaan

Ohjelmointia matematiikkaan -sarja toimii materiaalina yläkoulun ohjelmoinnin opettamiseen. Sarjassa lähestytään ohjelmointia erityisesti matematiikan kautta, sillä ne ovat kiinteästi yhteydessä toisiinsa. Sarjan avulla opitaan ratkaisemaan ongelmia ensin sanallisesti ja sitten tekemällä yksinkertaisia ohjelmia. Kirjoilla on kaksi tavoitetta: opitaan hyviä ohjelmointikäytänteitä ja sovelletaan ohjelmointia käytäntöön ratkaisemalla matemaattisia ongelmia ohjelmoinnin avulla.

Lisenssit kaikkiin käyttötarpeisiin

e-Opin digikirjat ovat saatavilla tarpeisiisi sopivalla lisenssillä.

Käyttötapa Tuotetyyppi Tuotetyypin kuvaus
Opetusryhmien oppimateriaaliksi Digikirjatilaus Se perinteisin tapa. Kirjoja ja kirjasarjoja voit hankkia oppimateriaaleiksi opetusryhmille oppilas/lukuvuosikohtaisilla lisensseillä joko suoraan e‑Opilta tai välityskanavien kautta.
Opetusryhmien oppimateriaaliksi (+lisämateriaaleiksi, monialaistamiseen, eriyttämiseen…) Opiq+ yläkoulu Opiq+ yläkoulu -tilauksella saat opetusryhmäsi käyttöön kaikki e‑Opin suomenkieliset digikirjat kerralla. Sisältää kirjat, kurssit ja analytiikan opettajalle ja oppilaille vain 33 € +alv / oppilas / lukuvuosi.
Opettajan lisämateriaaliksi, havainnollistamiseen (muun oppimateriaalin rinnalla) Opiq+ opettaja Opiq+ opettaja -tilauksella saat kirjat pelkästään opettajan käyttöön ilman oppilaslisenssejä. Opiq+ opettaja -tilaus sisältää kerralla kaikki e‑Opin digikirjat lisämateriaalikäyttöön vain 99 € +alv / lukuvuosi.
Itsenäiseen opiskeluun, kertaamiseen, yo-kokeisiin valmistautumiseen… Opiq+ koti Opiq+ koti -tilauksella saat kirjamme yksittäisten oppijoiden omaan käyttöön. Opiq+ koti sisältää kerralla kaikki e‑Opin digikirjat vain 33 € / lukuvuosi.

Kirjasarjan kirjat

Ohjelmointia matematiikkaan 7 – Koodauksen alkeet

Ohjelmointia matematiikkaan 8 – Työkaluja matematiikkaan

Ohjelmointia matematiikkaan 9 – Taulukot haltuun

Kirjailijat

Tuomo Riekkinen

Tuomo toimii opettajana Pyhäselän koulussa ja lukiossa. Yläkoulussa Tuomo opettaa ATK:ta, matematiikkaa, fysiikkaa ja kemiaa sekä lukiossa ATK:ta. Tuomo hakeutui e-Opin kirjailijaksi, koska hän innostui Peda.netin muokkaamista ja yhteisöllistä oppimista tukevista mahdollisuuksista.