eOpo

Yläkoulun oppilaanohjaus

Oppilaanohjauksen yläkoulun digikirjat muodostavat kattavan kokonaisuuden oppilaanohjauksen pääsisällöistä, mutta ovat samalla tukiranka oppilaan omaehtoiselle matkalle oppimiseen, itsetuntemukseen sekä tulevaisuuteen.

Sekä opettaja että oppilaat voivat tehdä oppimateriaaliin omia merkintöjä ja lisätä tiedostoja kuten ansioluettelon ja työhakemuksen. eOpo hyödyntää monipuolisesti digiteknologiaa ja mahdollistaa oppilaan yksilöllisen ohjaamisen.

eOpo myydään pakettina, joka sisältää kaksi digimateriaalia: eOpo 1 ja eOpo 2. Molemmat digimateriaalit kattavat yhden yläkoulun oppilaanohjauksen vuosiviikkotunnin oppiaineksen. Materiaaleja voi käyttää joustavasti erikseen tai yhdessä.

Lisenssit kaikkiin käyttötarpeisiin

e-Opin digikirjat ovat saatavilla tarpeisiisi sopivalla lisenssillä.

Käyttötapa Tuotetyyppi Tuotetyypin kuvaus
Opetusryhmien oppimateriaaliksi Digikirjatilaus Se perinteisin tapa. Kirjoja ja kirjasarjoja voit hankkia oppimateriaaleiksi opetusryhmille oppilas/lukuvuosikohtaisilla lisensseillä joko suoraan e‑Opilta tai välityskanavien kautta.
Opetusryhmien oppimateriaaliksi (+lisämateriaaleiksi, monialaistamiseen, eriyttämiseen…) Opiq+ yläkoulu Opiq+ yläkoulu -tilauksella saat opetusryhmäsi käyttöön kaikki e‑Opin suomenkieliset digikirjat kerralla. Sisältää kirjat, kurssit ja analytiikan opettajalle ja oppilaille vain 33 € +alv / oppilas / lukuvuosi.
Opettajan lisämateriaaliksi, havainnollistamiseen (muun oppimateriaalin rinnalla) Opiq+ opettaja Opiq+ opettaja -tilauksella saat kirjat pelkästään opettajan käyttöön ilman oppilaslisenssejä. Opiq+ opettaja -tilaus sisältää kerralla kaikki e‑Opin digikirjat lisämateriaalikäyttöön vain 99 € +alv / lukuvuosi.
Itsenäiseen opiskeluun, kertaamiseen, yo-kokeisiin valmistautumiseen… Opiq+ koti Opiq+ koti -tilauksella saat kirjamme yksittäisten oppijoiden omaan käyttöön. Opiq+ koti sisältää kerralla kaikki e‑Opin digikirjat vain 33 € / lukuvuosi.

Tutustu näytelukuihin

Huomaathan, että näyteluvut sisältävät vain teorian yhteydessä olevia pieniä testejä. Muut tehtävät sijaitsevat opettajan tehtäväkokoelmassa, jotka opettaja näkee kirjauduttuaan alustalle opettajan tunnuksilla. Tilaa tunnukset oheisesta linkistä, niin avaamme sinulle oppimateriaalit.

Kirjasarjan kirjat

eOpo

eOpo-sarjan kirjat myydään ainoastaan pakettina, joka sisältää materiaalit:

  • eOpo 1 – yläkoulun oppilaanohjaus
  • eOpo 2 – polku yläkoulusta toiselle asteelle

Kolmen vuoden lisenssi: eOpo 1 ja 2

Kolmen vuoden opetuslisenssi eOpo 7-9 -kirjaan.

Kirjailijat

Eija Rantakangas

Eija on koulutukseltaan ammattikasvatustieteen lisensiaatti, opinto-ohjaaja, psykologian ja kotitalouden opettaja. Viimeiset viisitoista vuotta hän on ollut päätoiminen oppilaanohjauksen lehtori Kaarinan Piispanlähteen koulussa. Eija on kirjoittanut eOpo-kirjat, joihon hän on liittänyt aiheeseen sopivia videoita, kuvia ja linkkejä. Oppilaat pystyvät tallentamaan omat esityksensä, haastattelut ja tehtävät kirjaan. Myös paperilla tehdyt mindmap/ryhmätehtävät voidaan kuvata ja liittää kirjaan. Tehtävät on helppo löytää kirjasta, niihin on helppo palata myöhemmin vaikka henkilökohtaisessa ohjauksessa.