Kutsu tiedotustilaisuuteen ja lehdistötiedote

e-Oppi Oy esittelee Helsingin Kirjamessuilla perjantaina 26.10.2012 ensimmäisen iPadille tehdyn lukion oppikirjan.

Kirja on lukion biologian 1. kurssin kirja “Symbioosi 1 – Eliömaailma”, jossa on mm. yli 700 valokuvaa, suuri määrä erilaisia tehtäviä ja animaatioita. iPad-kirjaan opiskelija pystyy tekemään omia merkintöjään ja lisäämään muistiinpanojaan. Opiskeltavaan asiaan liittyvät kuvagalleriat ja linkitetyt videot auttavat opiskelijaa ymmärtämään opiskeltavat asian konkreettisemmin. Termistö on laaja ja monikäyttöinen. Tabletti-tietokone tarkistaa vaihtoehto-tehtävien vastaukset kertoen näin opiskelijalle esimerkiksi termien osalta hänen osaamistasostaan. Linkki kirjan esittelyvideoon.

Kirjan ovat tehneet Kaarinan lukion biologian ja maantieteen lehtori Kristiina Tarkiainen ja e-Oppi Oy:n iPad-kirjojen tuotannosta vastaava Justus Mutanen.

e-Oppi Oy kustantaa lähitulevaisuudessa muitakin iPad-kirjoja. e-Opin iPad-kirjat ovat vastausta siihen vaatimukseen, että tietotekniikan tuomia mahdollisuuksia  pitää käyttää nykyistä paremmin opiskelijan oppimisprosessin tukemisessa.

e-Oppi Oy:n päätuotantosuunta on vuorovaikutteiset, muokattavat, sähköiset painetun oppikirjan korvaavat oppimateriaalit, jotka mahdollistavat mm. opettajien ja oppijoiden verkostoitumisen ja yhdessä oppimisen. Näitä materiaaleja voidaan käyttää niin koulun tietokoneelta, älypuhelimelta kuin kodin tietokoneeltakin. Näistä oppimisalustassa käytettävistä oppimateriaaleista tiedotetaan lisää alkuvuodesta 2013.

iPad-kirjaa esitellään Helsingin Kirjamessuilla pe 26.10. klo 12-16 kokoustilassa 214.

Tervetuloa!
Simo Veistola

Lisätietoja: toimitusjohtaja Simo Veistola, simo.veistola@e-oppi.fi, p. 050-4318578, e-oppi.fi