e-Opin toimitusjohtaja Simo Veistola Huomenta Suomessa

e-Oppi Oy:n uraauurtava innovaatiotyö sähköisten oppimateriaalien parissa saa lisää kansallista näkyvyyttä. Tänä aamuna toimitusjohtajamme Simo Veistola oli MTV3:n Huomenta Suomi -ohjelmassa haastateltavana. Simoa haastateltiin sähköisten oppimateriaalien mahdollisuuksista ja tulevaisuuden kehitysnäkymistä.

Katso Simon haastattelu täältä.

Simon lisäksi lähetyksessä esiintyi myös Jarkko Lampinen Jyväskylän yliopistosta. Jarkko kertoi Koulutuksen tutkimuslaitoksen Peda.net-hankkeesta ja sen edistymisestä. Uudistettu Peda.net avataan käyttäjille huhtikuussa ITK-messuilla.

Jarkon osuuden näet täältä.

Aamulähetyksessä kuultiin myös OAJ:tä. OAJ odottaa sähköisten oppimateriaalien muuttavan oppimisen luonteen tiedon ulkoaopettelusta enemmänkin tiedon hallintaan tarvittavien taitojen oppimiseen. OAJ toivottaa sähköiset oppimateriaalit tervetulleeksi.

Katso OAJ:n osuus täältä.

Tervetuloa tulevaisuus.

1 thought on “e-Opin toimitusjohtaja Simo Veistola Huomenta Suomessa

  1. Hannele Isoaho

    Kiitos Simo Veistola ja e-Oppi Oy:n väki. Hieno esiintyminen Huomenta Suomessa. Kolmen peruskoululaisen äitinä olen odottanut sähköisen oppimismateriaalin ottamista käyttöön jo vuosia. On mahtavaa vihdoin huomata sen toteutumisen mahdollistuvan. Kiitos!

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *