e-Opin toimitusjohtaja Simo Veistola Huomenta Suomessa

e-Oppi Oy:n uraauurtava innovaatiotyö sähköisten oppimateriaalien parissa saa lisää kansallista näkyvyyttä. Tänä aamuna toimitusjohtajamme Simo Veistola oli MTV3:n Huomenta Suomi -ohjelmassa haastateltavana. Simoa haastateltiin sähköisten oppimateriaalien mahdollisuuksista ja tulevaisuuden kehitysnäkymistä.

Katso Simon haastattelu täältä.

Simon lisäksi lähetyksessä esiintyi myös Jarkko Lampinen Jyväskylän yliopistosta. Jarkko kertoi Koulutuksen tutkimuslaitoksen Peda.net-hankkeesta ja sen edistymisestä. Uudistettu Peda.net avataan käyttäjille huhtikuussa ITK-messuilla.

Jarkon osuuden näet täältä.

Aamulähetyksessä kuultiin myös OAJ:tä. OAJ odottaa sähköisten oppimateriaalien muuttavan oppimisen luonteen tiedon ulkoaopettelusta enemmänkin tiedon hallintaan tarvittavien taitojen oppimiseen. OAJ toivottaa sähköiset oppimateriaalit tervetulleeksi.

Katso OAJ:n osuus täältä.

Tervetuloa tulevaisuus.

1 kommentti

  1. Kiitos Simo Veistola ja e-Oppi Oy:n väki. Hieno esiintyminen Huomenta Suomessa. Kolmen peruskoululaisen äitinä olen odottanut sähköisen oppimismateriaalin ottamista käyttöön jo vuosia. On mahtavaa vihdoin huomata sen toteutumisen mahdollistuvan. Kiitos!

Kommentointi ei ole käytössä.