Tutustu Nauti Arjesta 7 -kirjaan työpajassamme

Olemme mukana kotitalousopettajien liiton syyskoulutuspäivillä Riihimäellä 30.9.2017. Järjestämme työpajoja, joissa pääset käytännössä kokeilemaan kirjan käyttöä niin opettajan kuin oppilaankin näkökulmasta. Lisäksi saat oppimateriaalin koekäyttöön maksutta!

Ilmoittautuminen Kotitalousopettajat ry:n sivuilta.

Nauti Arjesta 7 on havainnollinen, toiminnallinen ja kattava teos seitsemännen luokan kotitalousopetukseen.

”Digikirja tukee hyvin toiminnallista työskentelyä ja oppilaille jää omasta työskentelystä elinikäinen muisto”, kertoo oppikirjailija Anneli Rantamäki. Digitaalisen ulottuvuuden avulla oppilasta on helppo motivoida. Oppilas voi asettaa omat tavoitteensa kussakin luvussa ja myöhemmin arvioida työskentelyään. Taitoradoissa lukujen pääasioita on koottu toiminnallisten tehtävien ympärille, jonka ansioista oppilas tutustuu esimerkiksi turvallisuuteen tekemällä, aiemman kuuntelun sijaan.

Kirjassa käytetty tekniikka mahdollistaa mm. oppilastöiden tallentamisen suoraan kirjaan monin eri tavoin: oppilas voi vaikkapa kuvata kotiläksyksi annetun leivontatuokion ja palauttaa tallenteen kirjaan, jossa muut ryhmäläiset pääsevät näkemään ja kommentoimaan tuotosta. Opettaja voi myös antaa palautetta suoraan oppilaalle. Kirjaa on mahdollisuus muokata ja sinne voi lisätä esimerkiksi alueellisia perinneruoka- ja leivontaohjeita. Kirja sisältää myös ideoita monialaisten oppimiskokonaisuuksien toteuttamiseen.

Tutustu näytekirjaan