Ympäristöopin printtikirjojen viimeinen erä – toimi nopeasti!

Alakoulun ympäristöoppi -sarjan tavoitteena on saada oppilaat innostumaan, tutkimaan asioita ja ilmiöitä sekä kysymään kysymyksiä: mitä, miksi ja miten? Digikirjojen runsas multimediasisältö avaa tarkasteltavat ilmiöt havainnollisella tavalla ja monipuoliset digitaaliset tehtävät tutustuttavat luonnontieteiden ilmiöihin kokeellisesti. 

Painetut kirjat Sulka 3-4 ja Siipi 5-6 tehtiin alun perin toimimaan digikirjan rinnalla. Printtiteoksia on käytetty myös itsenäisinä teoksina.

Sisällöltään printtikirjat vastaavat kutakuinkin vuosiluokittain tuotettuja Sulka 3 ja 4 sekä Siipi 5 ja 6 digikirjoja, mutta digikirjassa on laajemmat tehtävistöt, opettajan materiaalit sekä paljon havainnollisuutta multimedian muodossa. Tehtävistä printtikirja sisältää kotitehtävät, joten se soveltuu myös oppilaille, joilla ei ole kotonaan mahdollista päästä käsiksi digikirjaan. Yhtä lailla teoksia on hankittu luokkahuoneeseen käsikirjoiksi mm. niiden sisältämän huikean kuvituksen vuoksi.

Digikirjaa voi käyttää joko selaimessa kaikilla päätelaitteilla kuten älypuhelimella, tabletilla ja tietokoneella tai kätevän Opiq Suomi -sovelluksen kautta.

Digikirjat on saatavilla myös englanninkielisenä Environmental Studies -sarjana.

Viimeinen painos edullisesti

  • Sulka 3-4 tai Siipi 5-6 printtikirja + digikirja hintaan 14,90 € + alv (ovh 24,90 + 4,75 + alv / oppilas).
  • Digikirjan lisenssin kesto on 12 kk ja lisenssin kautta voi hyödyntää kaikkien luokka-asteiden teoksia paikallisen opetussuunnitelman mukaisesti.
  • Minimitilausmäärä on 5 pakettia.
  • Tilattavissa kaikista välityskanavista sekä suoraan e-Opilta.
  • Sisältää maksuttoman käyttökoulutuksen syksyllä 2023.