e-Opin uudet Peda.net-ulkoasut julkaistu

css-blog-yleinen

Nyt kannattaa vierailla e-Opin Peda.net-sivuilla, sillä olemme juuri julkaisseet grafiikkatiimimme laatimat uudet pirteät ulkoasut kaikille oppimateriaaleille. Ulkoasu-uudistus on toteutettu CSS-tyylien avulla. CSS, eli Cascading Style Sheets, on verkkosivun tyyliohje, joka määrittelee miltä sivut näyttävät selaimessa.

Uudistuksen myötä oppimateriaalien ilme on aiempaa enemmän e-Opin näköinen, mutta sisältö nostetaan voimakkaasti esiin myös ulkoasuratkaisussa. Kaikilla oppiaineilla on oma persoonallinen ulkoasunsa, ja esimerkiksi oppiainekohtainen värimaailma tekee aihekokonaisuuksista loogisia ja helposti tunnistettavia alakoulusta lukioon. Uudistus meneekin siis pintaa syvemmälle, ja tekee oppimateriaalien käytöstä vielä mukavampaa. Rakenteeltaan yhtenäisempi ulkoasu myös helpottaa lukemista ja suurempien kokonaisuuksien hahmottamista.

css-blog-luonto

Olemme hyödyntäneet e-Opin monipuolista osaamista myös ulkoasu-uudistukseen tarvittavan kuvamateriaalin tuottamisessa. Luontokuvaajanakin kunnostautuneen kustannustoimittajamme Oskari Härmän valokuvia voi nähdä useamman oppiaineen kaunistajina. Sarjakuvataiteilija Anayte Delahay on puolestaan oppikirjojemme kuvittamisen ohella laatinut hauskat tunnuskuvat alakoulun oppiaineille.

css-blog-alakoulu

Käy tutustumassa e-Opin oppimateriaalien uudistuneeseen ilmeeseen Peda.netissä!

2 kommenttia

  1. Uudet Peda.net -ulkoasut oppilaiden suosiossa! Oppilaat olivat luokassamme ensin, että mitä yms. Sitten he innostuivat ulkoasuista. Kauniit kuvat erityisesti alakoulun materiaaleissa!

Kommentointi ei ole käytössä.