e-Oppi tukee etäopetusta: digioppimateriaalimme maksutta perusopetukseen kevään 2020!

Moni koulu on jo siirtynyt toteuttamaan etäopetusta ja siihen siirtyvien koulujen ja luokkien määrä on kasvussa. Me e-Opissa haluamme tukea etäopetuksen järjestämistä mahdollistamalla perusopetuksen kouluille digitaalisten oppimateriaalien käytön maksutta koko kevään 2020 ajan.

e-Opin digikirjat ovat mediarikkaita sisältäen mm. paljon kuvia, animaatioita ja videoita ja oppimisen seurannan avulla opettaja voi seurata oppilaiden tehtävissä edistymistä ja menestymistä reaaliajassa. Halutessaan opettaja voi myös arvioida oppilaan suorituksia. Opettaja toimii kirjoissamme ylläpitäjänä ja oppilaat liittyvät kirjan käyttäjiksi kätevästi liittymisavaimen avulla. Kirjojen käyttäjien tarvitsee ensin vain luoda peda.net-tunnukset, ellei niitä ole jo valmiina. Opettaja saa haluamansa materiaalin käyttöönsä täyttämällä latauspalvelulomakkeen. Lähetämme sähköpostin ohjeineen kun kirja on käyttövalmiina.

Paljon tsemppiä arkeenne toivottaa e-Opin väki

2 kommenttia

 1. Miten ilmainen digikirja ”ostetaan”?
  Mitä tarkoittaa tässä kaavakkeessa oleva Kotisivu?

  1. Hei Ulla!
   ”Ostaaksesi” kirjan (tai kirjat), täytä http://e-oppi.fi/latauspalvelu/ sivulla oleva lomake. Tämän jälkeen lähetämme sinulle sähköpostilla ohjeet kirjojen käyttöön.

   Vastaus-lomakkeen kotisivu-kenttä on vapaaehtoinen ja kommentoijan nimi linkkaa kyseiseen kotisivun osoitteeseen, jos sen on halunnut antaa.

Kommentointi ei ole käytössä.