Kaikki digikirjat yhden hinnalla?

Opiq+ yläkoulu on Suomessa täysin uudenlainen palvelu, jolla koulu saa käyttöönsä koko e-Opin suomenkielisen digikirjaston lukuvuodelle 2023 – 2024 oppilaskohtaisella vuosimaksulla 33 € + alv / lukuvuosi / oppilas eli vain 3,30 € per koulukuukausi.

Digikirjat ovat v. 2011 perustetun digikustantamo e-Opin toimittamia. e-Opin toiminnan keskiössä on alusta asti ollut edistyksellinen digiteknologian soveltaminen ja sen pedagoginen voima.

Kirjat toimivat Opiq-ympäristössä selaimen tai sovelluksen kautta. Luotettava ja intuitiivinen Opiq on käytössä ympäri Eurooppaa.

Opiq+ yläkoululaiselle laaja kattaus e-Opin digikirjoja alakoulusta lukioon

Opiq+ yläkoulu sisältää kaikki e-Opin kirjaston suomenkieliset digikirjat sekä opettajille että oppilaille lukuvuodeksi kerrallaan. Opettajat voivat luoda kursseja yläkoulun kirjoista, jolloin oppilaiden edistymistä on mahdollista seurata sekä antaa tehtäviä kohdennetusti.

Kaikilla käyttäjillä on lisäksi pääsy myös alakoulun ja lukion kirjoihin, mikä mahdollistaa eriyttämisen tehokkaasti. Opiq-alustalta löytyy laaja kattaus oppikirjoja tehtävineen, multimedioineen ja opettajanmateriaaleineen sekä informatiivinen oppimisen analytiikka.

Kirjojen käyttötapa on täysin vapaa, ja niitä voi käyttää varsinaisina oppikirjoina tai havainnollisena lisämateriaalina jo hankittujen oppikirjojen rinnalla. Opiq-alusta toimii sekä selaimessa että kätevän Opiq Suomi -sovelluksen kautta.

Kevään 2023 uutuuksina julkaisimme mm. kotitalouden, terveystiedon ja matematiikan digikirjat.

Lisäbonuksena Opiq+ avaa käyttäjilleen tekoälyavusteisen toiminnon, joka yhdistää ilmiöitä ennennäkemättömällä tavalla. Esimerkiksi kotitalouden kirja linkittyy automaattisesti kemian tai biologian kirjaan, jolloin pääsee sujuvasti tarkastelemaan samaa aihetta eri oppiaineen näkökulmasta. Toiminto linkittää aiheet lisäksi oppiaineen sisällä ylemmän ja alemman luokkien kirjoihin, joten sen avulla myös yksilöllistäminen on varsin kätevää. Katso esimerkki ominaisuudet-sivulta.

Miten Opiq+:n voi hankkia?

Opiq+ on tilattavissa kaikista välityskanavista kuten Edustoresta, Kirjastopalvelusta ja Kirjavälitykseltä sekä suoraan meiltä e-Opilta. Minimitilausmäärä vähintään yhdelle opetusryhmälle.