Lisenssit kaikkiin käyttötarpeisiin

e-Opin digikirjat ovat aina joustavasti saatavilla moniin käyttötarpeisiin sopivilla lisensseillä. Oppikirjamme voi tilata suoraan e-Opilta, ja ne ovat saatavilla välityskanavissa Edustoressa, Kirjavälityksessä ja Kirjastopalvelussa.

Opetusryhmien oppimateriaaleiksi

e-Opin kirjasarjoja ja yksittäisiä digikirjoja voit hankkia oppimateriaaleiksi opetusryhmille alakoulusta lukioon. Lisenssi kattaa kirjat tehtävineen, opettajanmateriaalit, kurssit ja analytiikan opettajalle sekä kirjat, tehtävät ja analytiikan oppilaille. Hinta on kirja- ja oppilaskohtainen, 4,75 € – 19,90 € + alv / oppilas / lukuvuosi.

Yläkouluille pakettina

Opiq+ yläkoulu -tilauksella saa kerralla yläkoulujen oppilaiden ja opettajien käyttöön kaikki e‑Opin suomenkieliset digikirjat. Lisenssi kattaa kirjat tehtävineen, opettajanmateriaalit, kurssit ja analytiikan opettajalle sekä kirjat, tehtävät ja analytiikan oppilaille. Hinta oppilaskohtainen, vain 33 € +alv / oppilas / lukuvuosi.

Opiq+ yläkoulu -tilaus mahdollistaa kätevästi ja edullisesti laadukkaan ja helppokäyttöisen digioppimateriaalin monipuolisen hyödyntämisen kouluilla. Laajasta digikirjastostamme löytyy kattavat oppimateriaalit lukuisiin oppiaineisiin. Teoksia multimediarikkaine sisältöineen voi käyttää sekä varsinaisina oppimateriaaleina että havainnollisina lisämateriaaleina niin tunneilla kuin vaikka tehtävissä. Pääsy kokonaiseen digioppikirjastoon yhdistettynä Opiq-alustan näppäriin toimintoihin tekee monialaistamisesta ja eriyttämisestä helppoa. Lue lisää Opiq+ yläkoulu -lisensseistä.

Opettajille lisämateriaaliksi

Opiq+ opettaja -tilauksella saat e-Opin kirjat pelkästään opettajan käyttöön ilman oppilaslisenssejä. Opiq+ opettaja -lisenssi kattaa kerralla kaikki e‑Opin suomen- ja englanninkieliset digikirjat lisämateriaalikäyttöön vain 99 € + alv / lukuvuosi.

Lisenssin avulla opettaja voi käyttää koko laajaa, multimediarikasta digioppikirjastoamme esimerkiksi ilmiöiden havainnollistamisessa ja oppilaiden motivoimisessa. Opiq+ opettaja -lisenssin kautta digimateriaalien hyödyt onkin helppo tuoda luokkaan, vaikka opetusryhmä käyttäisi paperikirjoja. Oppilaille tehdyn tilauksen yhteydessä saa opettaja Opiq+ opettaja -lisenssin maksutta käyttöönsä. Lue lisää Opiq+ opettaja -lisenssistä.

Itsenäiseen opiskeluun, kertaamiseen…

Opiq+ koti -tilauksella saat kaikki kirjamme yksittäisten oppijoiden omaan käyttöön. Opiq+ lisenssin avulla onnistuu monenlainen itsenäinen opiskelu ja osaamisen vahvistaminen.
Opiq+ koti kattaa kerralla kaikki e‑Opin suomen- ja englanninkieliset digikirjat vain 33 € (sis. alv) / 12 kk.

Opiq+ koti mahdollistaa esimerkiksi sujuvan ja tuloksellisen valmistautumisen useammankin aineen yo-kokeisiin edullisesti ja tehokkaasti. Kirjojen selkeästi esitetty teoria ja havainnollinen multimedia tekevät asioista helppoja ymmärtää. Automaattisesti korjautuvat tehtävät oikeine vastauksineen auttavat harjoittamaan taitoja sekä painamaan opitut asiat mieleen. Lue lisää Opiq+ koti -lisenssistä.

Kotiopetukseen

e-Opin oppimateriaalit soveltuvat mainiosti myös kotiopetukseen niin oppijoille kuin opettajille suunniteltujen lisensseillä.

Oppijoille hankittavat Opiq+ koti -lisenssit (33 € sis. alv / 12 kk) avaavat pääsyn koko e-Opin digikirjastoon tehtävistöineen. Opiq+ opettaja -lisenssi (99 € +alv / 12 kk) puolestaan mahdollistaa opettajana toimivalle henkilölle myös kurssien luomisen, opettajanmateriaalien käytön, tehtävien antamisen ja kokeiden pitämisen sekä oppilaiden edistymisen seuraamisen analytiikkatyökalujen avulla. Lue lisää kotiopetukseen soveltuvista lisensseistä.