Spiraali 7-9 & Spiral 7-9

Yläkoulun matematiikka

e-Opin digitaaliset oppimateriaalit auttavat oppimaan yläkoulun matematiikkaa uudella, selkeän havainnollisella ja motivoivalla tyylillä. Spiraali 7-9 opettaa yläkoulun matematiikkaa suomeksi, ja Spiral 7-9 on suomalaisen OPS:n mukainen englanninkielinen oppimateriaalisarja yläkoulun matematiikkaan.

Sarjojen oppikirjojen automaattisesti korjautuvat tehtävät ja runsaat interaktiiviset materiaalit kuten videot, animaatiot ja sovellukset auttavat oppilasta ymmärtämään matematiikan käsitteitä ja konsepteja ennennäkemättömän monipuolisella tavalla. 

Digikirjojen tehtävien avulla opettaja voi ohjata oppimisprosessia, mutta materiaalit antavat myös jokaiselle oppilaalle mahdollisuuden seurata omaa oppimispolkuaan. 

Ostaessasi englanninkielisen oppimateriaalin saat samalla lisenssillä käyttöösi myös suomenkielisen rinnakkaistuotteen.

Odotettu uutuus yläkouluun. Tutustu nyt!

Lisenssit kaikkiin käyttötarpeisiin

e-Opin digikirjat ovat saatavilla tarpeisiisi sopivalla lisenssillä.

Käyttötapa Tuotetyyppi Tuotetyypin kuvaus
Opetusryhmien oppimateriaaliksi Digikirjatilaus Se perinteisin tapa. Kirjoja ja kirjasarjoja voit hankkia oppimateriaaleiksi opetusryhmille oppilas/lukuvuosikohtaisilla lisensseillä joko suoraan e‑Opilta tai välityskanavien kautta.
Opetusryhmien oppimateriaaliksi (+lisämateriaaleiksi, monialaistamiseen, eriyttämiseen…) Opiq+ yläkoulu Opiq+ yläkoulu -tilauksella saat opetusryhmäsi käyttöön kaikki e‑Opin suomenkieliset digikirjat kerralla. Sisältää kirjat, kurssit ja analytiikan opettajalle ja oppilaille vain 33 € +alv / oppilas / lukuvuosi.
Opettajan lisämateriaaliksi, havainnollistamiseen (muun oppimateriaalin rinnalla) Opiq+ opettaja Opiq+ opettaja -tilauksella saat kirjat pelkästään opettajan käyttöön ilman oppilaslisenssejä. Opiq+ opettaja -tilaus sisältää kerralla kaikki e‑Opin digikirjat lisämateriaalikäyttöön vain 99 € +alv / lukuvuosi.
Itsenäiseen opiskeluun, kertaamiseen, yo-kokeisiin valmistautumiseen… Opiq+ koti Opiq+ koti -tilauksella saat kirjamme yksittäisten oppijoiden omaan käyttöön. Opiq+ koti sisältää kerralla kaikki e‑Opin digikirjat vain 33 € / lukuvuosi.

Tutustu näytelukuihin

Huomaathan, että näyteluvut sisältävät vain teorian yhteydessä olevia pieniä testejä. Muut tehtävät sijaitsevat opettajan tehtäväkokoelmassa, jotka opettaja näkee kirjauduttuaan alustalle opettajan tunnuksilla. Tilaa tunnukset oheisesta linkistä, niin avaamme sinulle oppimateriaalit.

Kirjasarjan kirjat

Spiraali 7 – Yläkoulun matematiikka

Spiraali 8 – Yläkoulun matematiikka

 • Hinta: 8,20 € + alv / oppilas / lukuvuosi
 • ISBN: 978-952-7327-91-3
 • Julkaistaan: 2024

Spiraali 9 – Yläkoulun matematiikka

 • Hinta: 8,20 € + alv / oppilas / lukuvuosi
 • ISBN: 978-952-7327-92-0
 • Julkaistaan: 2024

Kirjasarjan englanninkieliset kirjat

Spiral 7 – Middle School Mathematics

Spiral 8 – Middle School Mathematics

Spiral 8 – Middle School Mathematics

 • Hinta: 14,90 € /student /school year (VAT 0 %)
 • ISBN: 978-952-7535-25-7
 • Julkaistaan: 04/2025
Spiral 9 – Middle School Mathematics

Spiral 9 – Middle School Mathematics

 • Hinta: 14,90 € /student /school year (VAT 0 %)
 • ISBN: 978-952-7535-26-4
 • Julkaistaan: 04/2025

Kirjailijat

Kärt Matiisen

Kärt Matiisen

Markku Lähderinne

Markku Lähderinne

Elo Reinik

Elo Reinik

Enno Pais

Enno Pais

Esta Erit

Esta Erit