Opiq+ opettaja -lisenssillä digikirjat vain opettajan käyttöön

Opiq+ opettaja

  • Opettaja voi käyttää koko e-Opin kirjastoa oheismateriaalina opetuksessaan ilman oppilaslisenssien hankkimista
  • 99 € + alv / lukuvuosi / opettaja
  • Sisältyy aina maksuttomaan opettajan lisenssiin, kun digikirjoja tilataan oppilaille

Opiq+ opettaja -lisenssi avaa kaikki e-Opin multimediarikkaudestaan tunnetut digikirjat opettajan käyttöön. Digikirjoja ja niiden sisältämiä opettajan materiaaleja voi käyttää oppitunneilla mm. ilmiöiden havainnollistamiseen ja motivoimiseen.

Opettaja voi tehdä teoksiin omia muokkauksia, kuten lisätä linkkejä, tiedostoja ja muistiinpanoja sekä erivärisiä korostuksia tekstiin. Kaikki opettajan tekemät lisäykset säilyvät kirjoissa vuodesta toiseen. Lukujen kuvia voi selata projektorinäkymässä nuolinäppäimillä.

Havainnollisuus

e-Opin multimediarikkaissa digikirjoissa ilmiöt heräävät eloon esimerkiksi videoiden, 360°-kuvien, 3D-mallien ja interaktiivisten sisältöjen kautta.

Esimerkiksi fysiikan ja kemian aihepiireihin pääsee syventymään kokeellisesti simulaatioiden kautta. Biologiassa elimistön toiminta on puolestaan helppo oivaltaa 3D-mallien ja animaatioiden kautta, ja maantiedon tunnilla 360-kuvien kautta pääsee eläytymään ympäristöihin niin tuntureilla, soilla kuin viidakoissakin.

Laadukkaat digisisällöt aktivoivat oppimaan, tuottavat ahaa-elämyksiä ja saavat asiat jäämään tehokkaasti mieleen. Haastavatkin oppisisällöt voivat aueta ihan uudella tavalla, kun apuna on havainnollinen digimateriaali! 

Opiq+ ominaisuudet opettajalle

Hakutoiminto kattaa kaikki digikirjaston kirjat kouluasteesta ja oppiaineesta riippumatta. Toiminto tekee luotettavan tiedon etsimisestä helppoa, ja sen avulla tarjoutuu loistavat mahdollisuudet esimerkiksi monialaistamiseen ja toiminnon hyödyntämiseen erilaisissa tehtävissä.

Ainutlaatuinen tekoälyyn perustuva Lisää aiheesta -toiminto kirjan sisällä lukujen yhteydessä näyttää aiheeseen liittyvää sisältöä. Toiminto listaa linkkejä niin edeltäviin kuin edistyneempiin samaa aihetta käsitteleviin sisältöihin saman oppiaineen sisällä sekä muissa oppiaineissa. Lisää aiheesta -toiminnon avulla opettamisesta saa halutessaan monialaista lähes automaattisesti. 

Tilaaminen

Opiq+ opettajan voi tilata kaikista välityskanavista sekä suoraan e-Opilta. Lisenssin hinta on 99€ + alv / lukuvuosi ja se on opettajakohtainen. Kotiin Opettajan opas kotitalouteen ei sisälly lisenssiin.