Opiq+ koti yksityiskäyttöön

Opiq+ koti

  • Lisenssi on henkilökohtainen ja sen voi tilata haluamalleen ajanjaksolle.
  • Hinta 3,30 € / kk.

Opiq+ koti -lisenssi avaa kaikki e-Opin multimediarikkaudestaan tunnetut digikirjat alakoulusta lukioon oppijan henkilökohtaiseen käyttöön. Lukujen sisältämiä automaattisesti korjautuvia tehtäviä voi tehdä yhä uudestaan ja uudestaan ja tehtävä näyttää oikeat ratkaisut kahden yrittämiskerran jälkeen.

Digikirjoja voi käyttää esimerkiksi kertaamiseen ja lisämateriaalina olemassa olevien oppikirjojen ohella, myös kotiopetuksessa. Abiturienteille löytyy mm. ABI-teoksia, joista tällä hetkellä on valmiina biologian Symbioosi ABI. Abikertauskirjat ruotsiin, kemiaan ja fysiikkaan sekä englannin kielioppi runsaine tehtävineen ilmestyvät syksyksi 2023.

Oppija voi tehdä teoksiin muokkauksia, kuten lisätä linkkejä, tiedostoja ja muistiinpanoja sekä erivärisiä korostuksia tekstiin. Tekstejä voi myös kuunnella ja materiaali toimii kaikilla laitteilla selaimessa tai Opiq Suomi -sovelluksen kautta.

Havainnollisuus

e-Opin multimediarikkaissa digikirjoissa ilmiöt heräävät eloon esimerkiksi videoiden, 360°-kuvien, 3D-mallien ja interaktiivisten sisältöjen kautta.

Esimerkiksi fysiikan ja kemian aihepiireihin pääsee syventymään kokeellisesti simulaatioiden kautta. Biologiassa elimistön toiminta on puolestaan helppo oivaltaa 3D-mallien ja animaatioiden kautta, ja maantiedon tunnilla 360-kuvien kautta pääsee eläytymään ympäristöihin niin tuntureilla, soilla kuin viidakoissakin.

Laadukkaat digisisällöt aktivoivat oppimaan, tuottavat ahaa-elämyksiä ja saavat asiat jäämään tehokkaasti mieleen. Haastavatkin oppisisällöt voivat aueta ihan uudella tavalla, kun apuna on havainnollinen digimateriaali! 

Opiq+ ominaisuudet yksityiskäytössä

Hakutoiminto kattaa kaikki digikirjaston kirjat kouluasteesta ja oppiaineesta riippumatta. Toiminto tekee luotettavan tiedon ja siihen liittyvien tehtävien etsimisestä helppoa.

Ainutlaatuinen tekoälyyn perustuva Lisää aiheesta -toiminto kirjan sisällä lukujen yhteydessä näyttää aiheeseen liittyvää sisältöä muista oppikirjoista. Toiminto listaa linkkejä niin edeltäviin kuin edistyneempiin samaa aihetta käsitteleviin sisältöihin saman oppiaineen sisällä sekä muissa oppiaineissa, joihin oppijalla on vapaa pääsy.

Tilaaminen

Opiq+ koti -lisenssi tilataan Opiq-oppimisalustalta: Rekisteröidy ja tilaa