Digikirjat kotiopetukseen

e-Opilta on nyt mahdollista hankkia Opiq+ -lisenssit kotiopetukseen sekä oppilaalle että opettajalle. Opiq+ kattaa koko e-Opin digikirjaston käytön, ja pääset tutustumaan kirjojen näytelukuihin ilman kirjautumista.

Digikirjoja voi hankkia oppilaalle myös yksittäisinä teoksina, jotka löytyvät tilauslomakkeeltamme.

Kotiopetuksessa Opiq+ -lisenssien toimintamalli poikkeaa koululle tilatuista lisensseistä:

Opiq+ opettaja 99 € + alv / lukuvuosi / opettaja

  • Sisältää kaikki e-Opin digikirjat alakoulusta lukioon
  • Opettaja voi luoda kursseja, antaa tehtäviä ja seurata oppilaan edistymistä kätevän analytiikan avulla

Opiq+ yläkoulu 33 € + alv / lukuvuosi / oppilas

  • Sisältää kaikki e-Opin digikirjat alakoulusta lukioon

Jos haluat teokset itsenäiseen oppilaskäyttöön ilman opettajan läsnäoloa kursseilla, hanki silloin Opiq+ Koti -lisenssi.

Moderni Opiq

Kirjat toimivat Opiq-ympäristössä kaikilla laitteilla selaimen tai Opiq Suomi -sovelluksen kautta. Luotettava ja intuitiivinen Opiq on käytössä jo ympäri Eurooppaa.

Lisäbonuksena Opiq+ avaa käyttäjilleen tekoälyavusteisen toiminnon, joka yhdistää ilmiöitä ennennäkemättömällä tavalla.

Esimerkiksi kotitalouden kirja linkittyy automaattisesti kemian tai biologian kirjaan, jolloin pääsee sujuvasti tarkastelemaan samaa aihetta eri oppiaineen näkökulmasta. Toiminto linkittää aiheet lisäksi oppiaineen sisällä ylemmän ja alemman luokkien kirjoihin, joten sen avulla myös yksilöllistäminen on varsin kätevää.

Interaktiivisuus motivoi

Digikirjat sisältävät runsaasti automaattisesti tarkistuvia tehtäviä, joita voi tehdä yhä uudestaan ja uudestaan. Digikirjoissa ilmiöt heräävät eloon esimerkiksi videoiden, 360°-kuvien, 3D-mallien ja interaktiivisten sisältöjen kautta.

Esimerkiksi fysiikan ja kemian aihepiireihin pääsee syventymään kokeellisesti simulaatioiden kautta. Biologiassa elimistön toiminta on puolestaan helppo oivaltaa 3D-mallien ja animaatioiden kautta, ja maantiedon tunnilla 360-kuvien kautta pääsee eläytymään ympäristöihin niin tuntureilla, soilla kuin viidakoissakin.

Laadukkaat digisisällöt aktivoivat oppimaan, tuottavat ahaa-elämyksiä ja saavat asiat jäämään tehokkaasti mieleen. Haastavatkin oppisisällöt voivat aueta ihan uudella tavalla, kun apuna on havainnollinen digimateriaali!