Mullistavaa multimediaa biologian ja maantiedon opetukseen

Yläkoulun biologian ja maantiedon opetukseen suunnatuissa Solu ja Kartta -digikirjoissa on mukana mm. toivotut kuuntelu-, muistiinpano- ja korostustoiminnot, nyt myös oppilaalle.

Oppikirjat sisältävät runsaasti havainnollistavaa multimediaa kuten kuvagallerioita3D-VR- ja 360 -kuvia sekä videoita, joten ne todellakin tuovat oppimisen kohteet lähelle niin tietokoneen kuin älypuhelimenkin ruudulla. 

Digikirjoissa on mukana monentasoisia tehtäviä sekä opettajan aikaa säästävä oppimisen analytiikka.

Ja mikä tärkeintä, käyttöönotto ja käyttäminen on tehty sinulle ja oppilaillesi helpoksi!

Tutustu ja ihastu!

Pääset tutustumaan sekä lukion (Symbioosi ja Tellus) että yläkoulun (Kartta ja Solu) biologian ja maantiedon digikirjojen näytelukuihin oheisesta kuvakkeesta. Halutessasi selailla kokonaisia teoksia tehtävineen, pyydä opettajan tunnukset uudelle digialustalle rekisteröitymistä varten.

Arvomme VR-lasit kaikkien v. 2021 loppuun mennessä alustalle rekisteröityneiden kesken!

Syyskampanja

Onko koulullasi vielä määrärahoja jäljellä tälle lukuvuodelle?

e-Oppi tarjoaa molemmat digikirjat (Kartta ja Solu) yhteishintaan 15 € + alv / oppilas lukuvuodelle 2022-2023, kun tilaus tehdään syyslukukauden 2021 aikana (ovh 8,20 € / oppikirja / 12kk).

Lisäksi koulu saa digikirjat käyttöönsä heti tilauksen tehtyään, eli yli puoli vuotta maksutonta lisäaikaa!

Lukioteosten hinnat löydät täältä.

lisäksi:

  • Saat luokkasi kanssa maksuttoman etäopastuksen, joka takaa sujuvan käyttöönoton eikä sinun opettajana tarvitse tehdä omalla ajalla etukäteisvalmisteluja tai opetella uusia taitoja 
  • Jos haluat lisätietoja kampanjasta ja kirjoista, jätä meille yhteydenottopyyntö