Spiraali 7 julkaistu!

Spiraali-sarjan automaattisesti korjautuvat tehtävät ja runsaat interaktiiviset materiaalit kuten videot, animaatiot ja sovellukset auttavat oppilasta ymmärtämään matematiikan käsitteitä ja konsepteja ennennäkemättömän monipuolisella tavalla. 

Materiaalin tehtävien avulla opettaja voi ohjata oppimisprosessia, mutta materiaali antaa myös jokaiselle oppilaalle mahdollisuuden seurata omaa oppimispolkuaan. Digikirjaan voi lisätä omia muistiinpanoja, korostuksia ja kuvia esimerkiksi vihkotyöskentelystä. 

Kirja perustuu Avitan 7. -luokan matematiikan oppikirjoihin (2011) ja se on mukautettu Suomen opetussuunnitelmaan sopivaksi. Teosta on testattu Suomessa, ja se on saanut loistavan palautteen myös oppilailta, joita erityisesti sen interaktiiviset elementit innostavat.

Spiraali 7 -teoksesta on nyt julkaistu sen ensimmäinen Yhtälöt-pääluku, ja koko kirja valmistuu elokuuhun 2022 mennessä. Sarjan muut osat 8. ja 9. -luokille ovat käytettävissä lukuvuonna 2023-2024.

Oppikirjailijoina Spiraalissa ovat toimineet Kärt Matiisen, Markku Lähderinne & Elo Reinik.

Tutustu ja ihastu!

Tutustu ja voita VR-lasit!

e-Oppi arpoo kaikkien uusien tutustujien kesken laadukkaat Oculus Quest 2 VR-lasit! Pyytämällä opettajan tunnukset pääset katsomaan koko digikirjastoamme kokonaisine teoksineen ja osallistut samalla arvontaan.