Voita opon digikirjat koko koulullesi!

Yläkoulun oppilaanohjauksen digimateriaali on ainutlaatuinen yhdistelmä uusinta digiteknologiaa, reaaliajassa päivittyvää sisältöä ja helppokäyttöisyyttä. Materiaali sujuvoittaa oppilaanohjausta niin opettajan kuin oppilaankin näkökulmasta, ja toimii loistavasti myös älypuhelimella.

Kaksi arvontaa uusille tutustujille

Nyt kannattaa pyytää opettajan tunnukset ja tutustua uudistettuun oppilaanohjauksen digikirjapakettiin: Uutena tutustujana osallistut arvontaan, jossa voit voittaa eOpo-digikirjat koko koulullesi lukuvuodelle 2022 – 2023. Samalla osallistut laadukkaiden Oculus Quest 2 VR-lasien arvontaan.

Webinaari vai digioma esittely?

Webinaareissa saat tietoa sisällöistä ja huikeista toiminnoista kuten Lisää aiheesta -ominaisuudesta, joka avaa koko e-Opin digikirjaston käyttäjän hyödynnettäväksi. Tämä on upea ominaisuus esimerkiksi ammattialoihin tutustumisessa, koska toiminto vie eri oppiaineiden kirjoihin tutustumaan niiden tarjoamiin alaesittelyihin.

Sarjan seuraava esittelywebinaari järjestetään ke 23.3. – Ilmoittaudu webinaariin!

Esittelemme sarjaa mielellämme myös henkilökohtaisena etäesittelynä silloin, kun sinulle sopii. 

Tilaajille tuntuvia etuja!

Oppilaslisenssi sisältää sekä 7. ja 8. -luokille suunnatun eOpo 1:n että 9.-luokalle suunnatun eOpo 2:n huokeaan yhteishintaan 12,90 € + alv. /oppilas / 3v. Kirjapaketin voi hankkia myös vain vuodeksi hintaan 7,20€ + alv. / oppilas.

  • Teosten sisältöjä voi käyttää haluamassaan järjestyksessä
  • Opettajan lisenssi opettajanmateriaaleineen sisältyy oppilaslisenssien hintaan
  • Sekä opettajalla että oppilaalla vapaa pääsy kurssikirjasta kaikkiin e-Opin digikirjoihin
  • Lisäetuna saat kattavaa ja nopeaa asiakaspalvelua mm. maksuttoman käyttökoulutuksen muodossa