Terveisiä kotitoimistolta!

Olen Saara Vikström ja työskentelen e-Opissa myynti- ja markkinointipäällikkönä sekä asiakaspalvelussa. Juuri nyt työpöydälläni ja työn alla on paljon tehtäviä. Luon opettajille käyttäjätunnuksia uudelle alustalle, jotta he pääsevät tutustumaan kaikkiin ominaisuuksiin. Lisäksi on sähköposteja, markkinointikampanjoita, palavereita loistavan tiimin kanssa ja etäesittelyitä. Tärkeimpänä juuri nyt on kuitenkin uuden LOPS21-mukaisen filosofian Filia-sarjan julkaisu!

Tällä hetkellä työt pyörivät paljolti lukion uuden opetussuunnitelman (LOPS21) ympärillä. Uudistuksen myötä otamme käyttöön myös uuden huippuhienon digialustan, joten työtä riittää.

Tämän kevään haasteena on tavoittaa opettajat täältä etätyön äärestä, jotta mahdollisimman moni opettaja oppisi tuntemaan tuotteemme ja valitsemaan e-Opin digikirjat seuraaviksi vuosiksi käyttöön. Parhaita puolia työssäni on, että voin hyödyntää omaa opettajankokemustani, olla mukana tuotekehityksessä sekä kohdata opettajia. Opettajien ja oppilaiden innostuminen digikirjoistamme on kuitenkin ehdottomasti parasta!

Viestini opettajille onkin, että digitaalisia oppikirjoja ei kannata vertailla enää paperikirjoihin – digikirja kun on ylivoimaisesti monipuolisempi, ja se pysyy aina ajan tasalla. Digikirja on edullinen ja ekologinen vaihtoehto, ja uusissa digikirjoissamme on huikea määrä käteviä ominaisuuksia; ne sisältävät erilaisia oppimista edistäviä rikasteita kuten interaktiivisia kuvia, karttoja ja tehtäviä, 360- ja VR-videoita, animaatioita, simulaatioita ja niitä voi myös kuunnella. Opettaja voi lisätä niihin omaa materiaalia ja oppimisen analytiikan avulla hän on koko ajan perillä opetusryhmien lisäksi myös yksilötasoisesta oppimisesta.

Ole rohkeasti yhteydessä, niin tutustutaan yhdessä digitaalisen oppimisen maailmaan!

saara.vikstrom@e-oppi.fi

Julkaistu
Kategoria(t): Yleinen