Digin parhaat puolet open käyttöön

Havainnollista ja motivoi digilisämateriaaleilla!

Haluaisitko viedä oppilaasi digimatkalle intialaiseen suurkaupunkiin tai tarkastella suomalaista kaupunkiympäristöä ilmasta käsin? Tutkimalla kemiallisten yhdisteiden rakenteita 3D:nä atomeistakin tulee kouriintuntuvia, ja simulaatioissa fysiikan lainalaisuuksia pääsee testaamaan käytännössä. Ilmiöt tehokkaasti havainnollistavan multimedian ottaminen osaksi opetusta on nyt helpompaa kuin koskaan!

Opiq+ opettaja -lisenssi avaa e-Opin multimediarikkaudestaan tunnetut digikirjat opettajan käyttöön kevyesti, kätevästi ja edullisesti ilman oppilaslisenssien hankkimista tai mittavia laitehankintoja. Digikirjoja ja niiden sisältämiä opettajan materiaaleja voi lisenssin turvin käyttää oppitunneilla mm. ilmiöiden havainnollistamiseen ja oppilaiden motivoimiseen.

Olipa käytössäsi mikä tahansa paperinen tai digitaalinen kirjasarja, kannattaa kurkata digikirjojemme havainnollinen potentiaali etenkin luonnontieteiden opetuksen lisämateriaalina.

Suomeksi ja englanniksi

Digikirjoissa on runsaasti helposti selattavia kuvagallerioitavideoita, animaatioita sekä huikeita 360-kuvia ja 3D-malleja, joiden avulla motivoida ja havainnollistaa ilmiöitä. 

Sisältöjen löytäminen on helppoa kätevän hakutoiminnon avulla ja edullisella open lisenssillä saat käyttöösi kaikki e-Opin digikirjat alakoulusta lukioon. Luonnontieteen oppikirjat on käytössäsi myös englanniksi.

Tutustu maksutta 2 kk:n ajan pyytämällä testitunnukset.

Opiq+ opettaja:

  • Toimii luotettavana ja havainnollisena lisämateriaalipankkina
  • Henkilökohtainen lisenssi omalle Opiq-tilille, johon voi lisätä mm. linkkejä, muistiinpanoja, tiedostoja ja muuta siellä säilyvää opetusmateriaalia
  • Hinta vain 99€ + alv / lv
  • Tilattavissa välityskanavista sekä suoraan e-Opilta
  • Ei sisällä oppilaslisenssejä
  • Sisältyy aina maksuttomaan opettajan lisenssiin, kun digikirjoja tilataan oppilaille