Ympäristöopin superpaketti

Painettu kirja + vuoden digilisenssi suomeksi ja englanniksi =  14,90 € + alv / oppilas

Ympäristöopin opettaminen hoituu nyt supersujuvasti ja tehokkaan havainnollisesti digin sekä perinteisen painetun kirjan yhdistelmällä, ja vieläpä edukkaaseen hintaan. e-Opin tarjoushintaisella paketilla opettamisessa ja oppimisessa voi hyödyntää painetun kirjan konkreettisuutta ja multimediarikkaan digin voimaa opetusryhmälle yksilöllisesti sopivalla tavalla. Pakettiin sisältyvät englanninkieliset oppimateriaalit antavat monipuolisia mahdollisuuksia kielitaidon ja osaamisen vahvistamiseen.

Painetut kirjat Sulka 3-4 ja Siipi 5-6 on suunniteltu toimimaan digikirjan rinnalla. Sisällöltään painetut kirjat vastaavat kutakuinkin vuosiluokittain tuotettuja Sulka 3 ja 4 sekä Siipi 5 ja 6 -digikirjoja, mutta vastaavissa digikirjoissa on laajemmat tehtävistöt, opettajan materiaalit sekä paljon havainnollisuutta multimedian muodossa.

Tehtävistä painettu kirja sisältää vain kotitehtävät, joten se soveltuu myös oppilaille, joilla ei ole kotonaan mahdollista päästä käsiksi digikirjaan. Yhtä lailla teoksia on hankittu luokkahuoneeseen käsikirjoiksi.

Ympäristöopin digikirjalisenssi mahdollistaa muiden vuosiluokkien teosten lisäämisen kurssille, jos paikallisen opetussuunnitelman sisällöt näin ohjaavat; esimerkiksi Sulka 4 -kirjan kanssa voi käsitellä aiheita Sulka 3 -teoksesta tai kirjojen englanninkielisistä versioista. Varsinaiseksi kurssikirjaksi voi halutessaan valita myös englanninkielisen Environmental Studies -digikirjan. Kirjojen samanaikainen tai vuorotteleva käyttö Opiq-alustalla on kätevää, koska samalle kurssille voi lisätä useampia teoksia.

Digikirjaa voi käyttää kätevästi selaimen kautta kaikilla päätelaitteilla kuten älypuhelimella, tabletilla ja tietokoneella. Saatavilla on myös helppokäyttöinen Opiq Suomi -sovellus mobiililaitteille ja tableteille.

Opettajan koko e-Opin digikirjaston käytön oikeuttavasta lisenssistä ei veloiteta erikseen, kun tilaus tehdään oppilaille. Sekä open että oppilaan digilisenssit ovat voimassa lukuvuoden 2024-2025.

Painetun kirjan painosta on jäljellä enää rajallinen määrä, eikä sitä sen jälkeen enää tehdä. Minimitilausmäärä 10 kpl.

Paketti on tilattavissa kaikista välityskanavista sekä suoraan e-Opilta.


Painetun kirjan ja digimateriaalin yhdistäminen

Livetuokio torstaina 15.2.2024 klo 16

Tule kuulemaan käytännöllisiä vinkkejä opetukseen ja tutustumaan esimerkkeinä sekä ympäristöopin superpakettiimme että siihen sisältyvään Opiq+ opettaja -lisenssiin, joka antaa opettajalle oikeuden hyödyntää koko e-Opin digikirjastoa opetuksessaan.

Tuokiossa tarkastellaan erilaisia tapoja, joilla opettamisessa ja oppimisessa voi hyödyntää painetun kirjan konkreettisuutta ja multimediarikkaan digin parhaita puolia helposti ja erilaisille opetusryhmille sopivin tavoin.