Kevään 2024 livetuokiot

Järjestämme opettajille suunnattuja livetuokioita eri aiheista kevään 2024 aikana.

Tilaisuudet ovat hengeltään rentoja ja keskustelevia, eikä niistä tehdä tallenteita. Opettaja voi halutessaan lähettää meille etukäteen kysymyksiään ja toiveitaan, joita käsittelemme tilaisuudessa anonyymisti. Tai mukaan voi tulla ihan vain kuuntelemaankin – tyyli on siis vapaa.

Nämä maksuttomat tilaisuudet alkavat klo 16.00 ja ne järjestetään Google Meetissä. Ilmoittautuja saa osallistumislinkin ilmoittautumisen yhteydessä sekä muistutusviestin sähköpostiinsa vielä samana päivänä. Erillisiä laitteistovaatimuksia ei ole, ja tuokioihin voi osallistua myös älypuhelimella.

Olet lämpimästi tervetullut!


TULOSSA: Digikirjat lukioon suomeksi ja englanniksi 7.5.2024 klo 16

Tervetuloa tutustumaan e-Opin lukion oppimateriaalitarjontaan, joka kattaa laajan valikoiman teoksia sekä suomeksi että englanniksi. Tilaisuudessa käsitellään myös erilaisia lisenssityyppejä sekä käyttövinkkejä.

Livetuokio pidetään Google Meetissä tiistaina 7.5. klo 16.00

Tervetuloa linjoille!


Menneet livetuokiot:

To 18.4.2024 Kotiin osa 2: Arviointi yläkoulun kotitaloudessa

ke 3.4.2024 OpiqGPT ja tekoäly lukiossa, linkki esitysmateriaaliin

ma 12.2.2024 klo 16 Kotiin-sarja kotitalouteen

ti 13.2.2024 klo 16 Tekoäly ja digimateriaali opetuksessa, esitysmateriaali 1, esitysmateriaali 2

ke 14.2.2024 klo 16 Englanninkielisen ja suomenkielisen oppimateriaalin käyttäminen rinnakkain, linkki esitysmateriaaliin

to 15.2.2024 Painetun kirjan ja digimateriaalin yhdistäminen, linkki esitysmateriaaliin

ma 11.3.2024 Tekoäly yläkoulun biologian ja maantiedon oppikirjoissa, linkki esitysmateriaaliin


Digiä ja tekoälyä luokkaan -opas päivittyy koko ajan

Monet asiantuntijat ovat huolestuneita siitä, ettei tekoälyn tuominen oppilaitoksiin tapahdu suunnitelmallisesti ja riittävällä laajuudella. Tekoäly on kuitenkin osa digimaailmaa ja siihen törmää päivittäin. Miten valjastaa se hyötykäyttöön opetuksessa turvallisesti ja järkevästi? Miten digioppikirja voi helpottaa oppimista ja miten sillä opetetaan?

e-Oppi on ensimmäisenä kustantamona Suomessa julkaissut tekoälyä käsittelevän, avoimen ja päivittyvän oppaan – lue lisää!


Tutustu digikirjoihimme alakoulusta lukioon

Kaikista digikirjoista on avoinna näyteluvut, joihin pääset tutustumaan ilman kirjautumista Opiq-alustalla. Mikäli haluat nähdä kaikki sisällöt tehtävineen, toimintoineen ja kattavine opettajan materiaaleineen, pyydä maksuttomat tutustumistunnukset.