Kevään 2024 livetuokiot

Järjestämme opettajille suunnattuja livetuokioita eri aiheista.

Tilaisuudet ovat hengeltään rentoja ja keskustelevia, eikä niistä tehdä tallenteita. Opettaja voi halutessaan lähettää meille etukäteen kysymyksiään ja toiveitaan, joita käsittelemme tilaisuudessa anonyymisti. Tai mukaan voi tulla ihan vain kuuntelemaankin – tyyli on siis vapaa.

Nämä maksuttomat tilaisuudet alkavat klo 16.00 ja ne järjestetään Google Meetissä. Ilmoittautuja saa osallistumislinkin ilmoittautumisen yhteydessä sekä muistutusviestin sähköpostiinsa vielä samana päivänä. Erillisiä laitteistovaatimuksia ei ole, ja tuokioihin voi osallistua myös älypuhelimella.

Olet lämpimästi tervetullut!


Painetun kirjan ja digimateriaalin yhdistäminen to 15.2.2024

Tuokiossa tarkastellaan erilaisia tapoja, joilla opettamisessa ja oppimisessa voi hyödyntää painetun kirjan konkreettisuutta ja multimediarikkaan digin parhaita puolia helposti ja erilaisille opetusryhmille sopivin tavoin. Oppilaskohtaisia päätelaitteita ei välttämättä edes tarvita!

Tule kuulemaan käytännöllisiä vinkkejä opetukseen ja tutustumaan esimerkkeinä sekä ympäristöopin superpakettiimme että Opiq+ opettaja -lisenssiin, joka antaa opettajalle oikeuden hyödyntää koko e-Opin digikirjastoa opetuksessaan.

Jokainen ilmoittautuja saa 2 kk:n maksuttomat tutustumistunnukset koko e-Opin digikirjastoon.

Tervetuloa!