Englanninkieliset oppikirjat

e-Opin laaja oppimateriaalivalikoima kattaa laadukkaat digikirjat luonnontieteisiin alakoulusta lukioon myös englanninkielisinä. Englanninkieliset oppikirjamme ovat suomalaisen OPS:n mukaisia, selkeitä, havainnollisia ja helppokäyttöisiä.

Digikirjamme sisältävät aina niin teorian kuin monipuolisen tehtävistön. Opettajanmateriaalit sekä oppimisen seurannan kätevästi mahdollistavat työkalut sisältyvät opettajan lisenssiin. 

Englanninkieliset oppimateriaalimme on saatavilla niin kokonaisten opetusryhmien kuin yksittäisten oppilaiden käyttöön, ne soveltuvat opettajan lisämateriaaliksi tai vaikka itsenäiseen opiskeluun.

Ostaessasi englanninkielisen oppimateriaalin e-Opilta saat samalla lisenssillä käyttöösi myös suomenkielisen rinnakkaistuotteen. Englanninkieliset oppimateriaalimme toimivat loistavasti yhteen e-Opin suomenkielisten oppimateriaalien kanssa esimerkiksi silloin, kun opetettavien oppijoiden kielitaidossa on eroja, tai kun oppija haluaa vahvistaa suomen- tai englanninkielen osaamistaan. 

Alakoulu

Tarjoamme alakouluun OPS:n mukaiset englanninkieliset digikirjat ympäristöoppiin vuosiluokille 3–6. Kirjat on saatavilla myös suomenkielisinä.

Yläkoulu

Yläkoulun tarjontamme kattaa OPS:n mukaiset englanninkieliset oppimateriaalit biologiaan, maantietoon, fysiikkaan, kemiaan ja matematiikkaan. Teokset on saatavilla myös suomenkielisinä.

Lukio

Englanninkielisten lukiokirjojen valikoimamme kattaa laadukkaat, OPS:n mukaiset teokset biologiaan, maantieteeseen, fysiikkaan ja kemiaan. Kirjat on saatavilla myös suomenkielisinä.