Huippuominaisuus vain e-Opin digikirjoissa!

e-Opin Opiq-alustalla toimivien digikirjojen lisensointia uudistettiin, mikä mahdollistaa nyt koko e-Opin digikirjaston hyödyntämisen oheismateriaalina käytössä olevasta kurssikirjasta käsin. Tämä tekoälyavusteinen ja mm. suoratoistopalveluistakin tuttu Lisää aiheesta -toiminto on jokaisessa Opiqissa olevassa tekstikappaleessa. Katso video ja tutustu Suomen monipuolisimpiin ja havainnollisimpiin digikirjoihin!

Tutustu!

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia päästäksesi tutustumaan näytelukujen lisäksi kokonaisiin teoksiin tehtävineen, pyydä ne meiltä. Lähetämme sähköpostiisi myös kätevän pikaohjeen, jotta saat tutustuessasi parhaan mahdollisen hyödyn irti.

Lisää aiheesta -toiminto

Kirjoissa jokaisen kappaleen yhteydestä löytyvä lisää aiheesta -toiminto näyttää samankaltaista sisältöä samasta ja myös muista oppikirjoista, vaikka opettajalla tai oppilaalla olisi käytössään vain yksi oppikirja. Lisää aiheesta ohjaa linkkien avulla edeltäviin ja myöhempiin sisältöihin samassa oppiaineessa sekä muiden oppiaineiden kirjoissa.

Lisää aiheesta -painike löytyy jokaisen kappaleen alta, palstan vasemmasta laidasta.

Lisää aiheesta -toiminto tarjoaa luontevan reitin helpomman tai haastavamman sisällön pariin. Linkittyvä aineisto sisältää myös tehtäviä, joten harjoittelu ja läksyjen antaminen yksilöllisesti hoituu myös kätevästi toiminnon avulla.

Oppilas voi harjoitella teorian yhteydessä olevilla tehtävillä itsenäisesti, tai opettaja voi antaa oppilaille sopivia tehtäviä muistakin kuin kurssilla käytössä olevasta kirjasta.