Kertaus- ja kielioppikirjoista potkua lukio-opintoihin

e-Opilla on tarjolla useita kertaus- ja kielioppikirjoja, joita voi käyttää minkä tahansa oppikirjasarjan ohessa. Monipuoliset harjoitteet ja mm. itsekorjautuvat tehtävät mahdollistavat kertaamisen myös itsenäisesti.

e-Opin kaikki kirjat myydään rajattomalla aikalisenssillä, joten niitä voi hyödyntää myös tulevaisuudessa. Kirjat ovat kustannustehokkaita sisältäen multimediarikasta teoriaa tehtävineen ja niiden hinta on vain 13,50-15,90 euroa.

Tutustu kirjoihin maksutta huhtikuun ajan:

Ylpeänä toteamme, että Symbioosi 6 on Suomen laajin ja monipuolisin biologian kertauskirja! Kirja sisältää ohjeita, testejä ja preliminäärikokeita sekä tuhansia tehtäviä.

Tekstinhuollon kirja sopii kaikille omaa kirjallista viestintäänsä kehittäville. Kirjaa voi käyttää joko yhteistoiminnallisesti tai itsekseen omaan tahtiin edeten.

Grip chansen abi! tarjoaa loistavan apuvälineen ruotsin taitojen vahvistamiseen ja kertaamiseen. Kirja sisältää tehokkaat työvälineet kieliopin ja sanaston opiskeluun, runsaasti tehtävää ja luettavaa,

Grammar Capital opettaa englannin kielioppia näppärän nykyaikaisella tavalla. Teoria on esitetty kompaktisti ja havainnolliset esimerkit ja laaja tehtävistö opettavat tehokkaasti.

Saksan eKielioppi antaa mainiot työvälineet kieliopin opiskeluun. Selitykset ja esimerkit auttavat ymmärtämään ja kattava tehtävistö aktivoi oppimaan.