Opettavaista ja ajankohtaista – suomeksi ja englanniksi

e-Opin digikirjat biologian ja maantiedon opetukseen ovat vertaansa vailla. Sekä yläkoulun että lukion oppimateriaalit sisältävät mm. kuuntelu-, muistiinpano- ja korostustoiminnot ja opettaja voi lisätä niihin omaa materiaalia. Tehtäviä on monen tasoisia, aina automaattisesti tarkistuvista perustehtävistä haastavampiin ja soveltaviin tehtäviin. Kirjamme on saatavilla myös englanninkielisinä.

Innostavaa multimediaa

Biologian (Solu ja Symbioosi) ja maantiedon (Kartta ja Tellus) oppikirjat ovat kiiteltyjä erityisesti opettavaisesta ja oppilaita innostavasta multimediasta – katso esimerkkejä näyteluvuista!

Katsele webinaaritallenteita.

Lisää aiheesta – uusi ominaisuus

Lisää aiheesta -toiminto näyttää kunkin kappaleen kohdalla linkit, jotka johdattavat aiemmin ja myöhemmin samassa aineessa käsiteltyihin sisältöihin sekä yhdistää aihepiirit monialaisesti myös toisiin oppiaineisiin. Tämä tuo vaivattomasti automaattisuutta yksilöllistämiseen ja monialaiseen oppimiseen.

Vuoden 2022 alusta muutimme lisensointiamme siten, että oppilaalla on vapaa pääsy omasta käyttöönotetusta digikirjastaan kaikkiin kirjastossa oleviin e-Opin oppimateriaaliin tehtävineen – nyt myös kouluasteesta riippumatta!

Näyteluvuissa esitellään yksi luku jokaisesta digikirjasta. Päästäksesi tutustumaan kokonaisiin kirjoihin sekä niiden tehtäväkokoelmiin ja toimintoihin, tilaa maksuttomat opettajan tunnukset.

Yläkoulun teokset sekä lukion biologian ja maantieteen kaksi ensimmäistä osaa ovat saatavilla myös englanninkielisinä versioina (Biology, Geography, Symbiosis ja Globe).

Olemme mukana BMOL-päivillä marraskuussa 2022 – tervetuloa juttusille!