Digiä ja tekoälyä luokkaan -arvonta

Mietityttääkö, miten tuoda digiä ja tekoälyä osaksi opettamista ja oppimista? e-Opin maksuttomasta, tiiviiseen tahtiin päivittyvästä Digiä ja tekoälyä luokkaan -oppaasta löydät monta helposti sovellettavaa ja antoisaa tapaa hyödyntää digimaailman mahdollisuuksia omassa luokassasi!

Tutustu oppaaseen ja ota vinkit käyttöön omassa opetuksessasi, tai kerro meille oma digivinkkisi! Arvomme kevään aikana joka kuukausi 3 kpl suosittuja Opiq + opettaja -digikirjastolisenssejä digivinkkinsä jakaneiden opettajien kesken.

Arvonnan säännöt:

1. Arvontaan voi osallistua 10.4.2024–31.5.2024 kertomalla käyttämänsä tai keksimänsä opevinkin sekä yhteystietonsa antamalla.
2. Arvomme kummankin kuukauden aikana (huhti- ja toukokuussa) osallistuneiden kesken kolme (3) Opiq + opettaja -lisenssiä. Palkintoja arvotaan siis yhteensä kuusi (6) kappaletta. Kukin palkinto sisältää yhden Opiq + opettaja -lisenssin (arvo 99 €/kpl), joka on voimassa lukuvuoden 2024–25 loppuun saakka. Lisätietoja palkinnosta: https://www.e-oppi.fi/opiq-opettaja-lisenssilla-digikirjat-opettajan-kayttoon/
3. Annettuja yhteystietoja voidaan käyttää markkinointiin. 
4. e-Oppi varaa oikeuden käyttää annettuja vastauksia osana markkinointiaan.